2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 18 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زشت باارزش داریم.

دختر خوب انقدر به خودت برچسب زشت بودن نزن خیلی وقتا ما فکر میکنیم زشتیم و واقعاً نیستیم صرفاً چون که یه آدم بیشعوری که خودش کاملاً مشخصه که کمبود داشته و یه خودشیفته بوده چرا باید خودتو زشت بدونی ارزشمند بودن یعنی اینکه من خودم رو هر طوری که هستم با ارزش میدونم و خودم رو لایق بهترینا میدونم ما هیچ وقت آدم زشت نداریم

وقتی که خودت خودتو دوست نداشته باشی چه توقعی داری که دیگران تو رو دوست داشته باشن در وهله اول تو باید انقدر خودتو دوست داشته باشی که حاضر نباشی حتی با هر آدمی وارد رابطه بشی یا باهاشون حرف بزنی چه توی دوستی چه توی رابطه و هر مورد دیگهای

اگر که از لحاظ ظاهری بعضی جاها مشکل داری سعی کن که آراسته باشی سعی کن که برای خودت وقت بزاری به خودت اهمیت بدی به خودت برسی من منظورم این نیست که آرایشهای سنگین انجام بدی عملای مختلف انجام بدی نه اما سعی کن که همیشه آراسته باشی همیشه به خودت برسی برای خودت وقت بذاری نه به خاطر بقیه به خاطر خودت به خاطر اینکه از خودت حس خوب داشته باشی

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع