kosar2111 مدیر استارتر عضویت: 1404/12/27 تعداد پست: 28 عنوان جدا شدم🥲 187 بازدید | 18 پست جدا شدم و دوستش دارم هنوز🥲🥺😞 دیروز | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_خودمم_ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 527 دوس داشتنی بود فکر جدایی بسرت نمیزد اینا همش توهمه خوب میشی خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3102 عزیزمم میفهمم خیلی سختههه ولی سعی کن خوب سوگواری کنی و بعدش بلند بشی و قوی تر به زندگیت ادامه بدی میدونم خیلی سخته اما اینو بدون زندگی تو وابسته به بودن و نبودن کسی نیست عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع
kosar2111 مدیر استارتر عضویت: 1404/12/27 تعداد پست: 28 عزیزمم میفهمم خیلی سختههه ولی سعی کن خوب سوگواری کنی و بعدش بلند بشی و قوی تر به زندگیت ادامه بدی می ... طلاقی که دوتامون نخوایم ولی مجبوری جدا شدیم سخته
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3102 طلاقی که دوتامون نخوایم ولی مجبوری جدا شدیم سخته نمیشه درستش کرد یعنی ؟ عشق ارزش جنگیدن داره اگر دو طرفه باشه برگشتی نیست ؟ عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع
kosar2111 مدیر استارتر عضویت: 1404/12/27 تعداد پست: 28 نمیشه درستش کرد یعنی ؟ عشق ارزش جنگیدن داره اگر دو طرفه باشه برگشتی نیست ؟ متاسفانه نمیشه دیگه طلاق توافقی بود
kosar2111 مدیر استارتر عضویت: 1404/12/27 تعداد پست: 28 عزیزم اون حست وابستگیه به مرور درست میشه کاش کاری کرده بود متنفرم میشدم ازش حداقل میگفتم ولش کن
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3102 متاسفانه نمیشه دیگه طلاق توافقی بود امیدوارم که هر چی صلاح تون پیش بیاد و اگر به صلاح تون مطمعن باش دوباره بر میگردید بهم اما این مدت سعی کن که سوگواری تو قشنگ کنی و زندگی جدید شروع کنی عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع