2777
2789
عنوان

چرا بیداری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 73 پست
تازه از شیفت اومدم خونه و خوابم نمیبره

خسته نباشی گلم

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠اسمم مریم دعا کنید بهش برسم🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توله چی دوروز دیگه میخواد بره مدرسه شبا هنوز دیر میخوابه

عزیزممممم

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠اسمم مریم دعا کنید بهش برسم🙃

فرداناهارمهمون دارم خورشت بار گذاشتم جوش بیاد زیرشو کم کنم بخوابم

نوش جان

وقت خوابم نیست

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم ،البته اگه ساعت ۱۰ شب به بعد بود نگید 🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

آزمون ایین نامه دارم

موفق باشییی😍🫂

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

از خستگی خوابم نمیبره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دلم گرفته از تنهایی، خیلی سخته متاهل باشی و حس تنهایی خفت کنه

🙂💔