2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

104 بازدید | 17 پست

رفیق کسی که دوستش دارم بهم گفت که کسی که دوستش دارم نامزد داره و نامزدشم خواهر همین دوستشه اما نمیدونم باور کنم یا نه چون روز قبل اینکه اینو بگه بهم گفت تو جواب منو دادی بهش خیانت کردی منم گفتم فقط برا اینکه بفهمم اون شمارمو داده یا نه جواب دادم و تو تنها رلش بودی و خودت نخواستی باهاش بمونی منم موندم چیکار کنم خودشم نیس رفته سربازی و پیجش هم داده دست دوستش اونم منو بلاک کرده نظرتون چیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله بفرمایید

یک ناشناس که اصلا نداره درست کن نه اسم بزار نه پروف . وقتی از سربازی امد با پیج نشناس این پیام بفرست:[خب ببین ما چند وقته با هم رابطه داریم

و حرف میزنیم.

الان یه اکانت جدید ساختم تا باهات

حرف بزنم ولی اسممو نمیگم و تو باید

حدس بزنی کیم.

اگه واقعا فقط با من رابطه داشته باشی

که اسممو درست میگی اگه نه معلومه

خیانت کردی،اسمم چیه؟] اگه درست گفت بگو ن تا ببینی اسم دختر دیگه ای میگه یا نه زود لو نده اگه اسم کس دیگه گفت که کلا داره خیانت میکنه جداشو

یک ناشناس که اصلا نداره درست کن نه اسم بزار نه پروف . وقتی از سربازی امد با پیج نشناس این پیام بفر ...

فکر خوبیه ولی مشکل اینجاس دوستش میگه نامزد کرده درصورتی که تا شب قبل اینکه بره سربازی باهم حرف میزدیم

ممکنه صداقت نداشته باشه یا همچنان دوستش که رو اکانتشه به جاش حرف بزنه باها

نه اکانت اینستاش رو داده دست دوستش که نپره اما حس خوبی به دوستش ندارم میترسم بره درمورد من بد بگه بهش