2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 136 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا میگه شوخی کردم با خنده گفتم تو چرا جدی گرفتی؟

طرف میگه؟

نمیدونم من به شوخی گفتن خیلی چیزام حساسم کلا با طرز حرف زدن و لحن ادما میتونم مشکل پیدا کنم چه برسه به اینکه چه جمله ای رو به زبون میارن

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

مشاورما گفت بد بین و حساس شده

حساس اوکی میشه

بدبین رو نمیتونم تحمل کنم تو ببین نظر خودت چیه نمیتونم اصلا در این باره راهنماییت کنم خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد فردا روزی

دقیقا میگ مگ رانندگی ملاکه مرد؟اینک گفته خودم زنم طلاق دادم ینی اهل زن و زندگی نیستو اهمیت نمیدهسه س ...

ازاوناس که میگه شوهر کنم مهم نیس خر باشه یا چی

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

طرف میگه؟نمیدونم من به شوخی گفتن خیلی چیزام حساسم کلا با طرز حرف زدن و لحن ادما میتونم مشکل پیدا کنم ...

اره همه چی رو میگه بعد میگه شوخی کردم خیلی چرت میگه همش داره حرف میزنه کله آدمو میخوره

ینی ی طوری دفاع میکنهک حس میکنم تاپیک سرکاریهخب عیانه این مرد ب شدت زنو پیر میکنه واخلاقش صفرو الان ...

فقط اون قسمت ترسناکی ک میگه موتوری دنبال ماشین زن راننده راه میفته😵💫😵💫😵💫😵💫

اره همه چی رو میگه بعد میگه شوخی کردم خیلی چرت میگه همش داره حرف میزنه کله آدمو میخوره

با ادمی که همه چی به دهنش بیاره رو بعد بگه شوخی کردم متاسفانه دکمه دیلیتش رو میزنم

زیاد حرف زدن مشکلی نداره ولی اینکه اینطوری حرف بزنه اصلاااا از کی تا حالا خانما رانندگی نمیکنن؟؟؟؟؟؟

باید یه عمریم بذاری طرز فکرش رو درست کنی