2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 136 پست
میگه زن قبلیم میگفت اختیار زندگی باید دست من باشه دائم ام میگه اون خوب نبود یا میگه موجودی بود یا دی ...

اینا دلیل طلاقه؟

فرذا نمیگه زن جدیدم تمام اختیار زندگی داد دست من زیاذی بیخیال بود گفتم گمشو؟

حالا فرذا نگه زن دومم طلاق دادمزیاذی سازش گر بوذ

فک کنم فردا بفهمه میام نی نی سایت مشورت گوشیمو بگیره😅

میگفت اینستام نچرخ زیاد وقت تلف کنه

بعد از اونور جمله اینستاگرامی میگفت اگه من ماشین و خونه و پول داشته باشم پس چی رو میخوایم دوتایی بسازیم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من بدون اینکه بدونم وارد همچین جهنمی شدم و الان دارم دست و پا میزنم تا از همچین باتلاقی بیرون بیام،دختر خوب اگه تا آخرین لحظه ی عمرت تنها هم بمونی بهتره با یه همچین زن ستیز پارانوئیدی ازدواج کنی. اینا همه نشونه ی شکاک و وسواس فکری و اختلال پارانوئیدی شدید نه غیرت و دوست داشتن

بهم بزن یه بار جدا شدی این بارو نباید ریسک کنی

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

کنترلگره

نه تنها هیچ رشدی نکرده، نمی کنه و نخواهد کرد

بلکه نمیذاره که شما هم رشد کنی

زیر پات رو یجوری خالی می کنه که به غلط کردن بیفتی

کلا مردی که عزت نفس نداره یا تو سری خور دیگران میشه یا خودشیفته

تو هر دو حالت عزت نفست رو میگیره و خوردت می کنه

دیگه خود دانی

تو شخصیت سازش گر نداریی حدیث هستزن عین ابتو هر ظرفی بزاریش همون شکل میشهدر نهایت تمام زنها سازشگرنحت ...

میگه زنی که خودش ملکه باشه شوهرش پادشاه میشه

منو زن سابقم هردو پادشاه بودیم جامون تو یه سرزمین نبود

اما زنی که سیاست داره در نهایت حرف خودش میشه مثل ملکه ها که حرف اونا میشد در نهایت

کلا چرت و پرت خیلی میگه

این آدم کنترل گره.....کنترل گری مثل یه جور وسواس فکری هست ...ته نداره....هرچقدرم کنترل کنه بازم آخرش هم خودش تو عذابه هم تو رو عذاب میده...شما که ازدواج دومت هست باید بیشتر دقت کنی

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

کنترلگره نه تنها هیچ رشدی نکرده، نمی کنه و نخواهد کرد بلکه نمیذاره که شما هم رشد کنی زیر پات رو یجور ...

من الان لیسانس دارم اون فوق دیپلمه میگفت الانم ازم بالاتری بخوای بیشتر بخونی منم باید درس بخونم بعدا گفت شوخی کردم

من الان لیسانس دارم اون فوق دیپلمه میگفت الانم ازم بالاتری بخوای بیشتر بخونی منم باید درس بخونم بعدا ...

همش میگه یا تو بد برداشت میکنی یا میگه شوخی کردم