2777
2789
عنوان

اون عصر رویایی این شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10692 بازدید | 901 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۹_بیزاری از بدی:

از عنایاتی که خدای متعال بر دل منتظران میکندآنکه بدی را در نظرش منفور میسازد و برعکس آنچه جنبۀ نیکی و دوستی دارد را برایش محبوب قرار میدهد.

۱۰_بیرغبتی به داشته های مردم:

از صفات منتظران آن است که در دوستیهای خود خالص بوده و با بی

رغبتی به آنچه در دست مردم است با آنان اظهار دوستی میکنند و این امر موجب محبوب شدن نزد مردم میشود و البته آنکه آنان به غیر از نداشتن طمع به داشتههای دیگران، خود صاحب جود و بخشش بوده و از داراییهای خود به آنها تفضل میکنند.

📚کتاب صفات منتظران،سید علی اکبر صداقت

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یاران مهدی عجلالله تعالی فرجه

🔹حضرت امام محمدباقر علیهالسلام:

🔺خوشا به حال آن شخصی که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد و بدا و بسیار بدا به حال شخصی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآید.

🔺 فَیاطوبی لِمَن أَدْرَکَهُ وَ کانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَیلُ کُلُّ الوَیلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ کانَ مِن اعدائِه.

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

يَخْرُجُ قَائِمُهُمْ فَيَمْلأُ الأَرْضَ قِسْطًا وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ ظُلْمًا وَ جَوْرًا»

☘️«آن قائمِ ایشان قیام میکند و زمین را چنان از عدالت و دادگری پر میکند که پیش از آن، از ستم و جفا پر شده بود.»☘️

🟢 یاران مهدی عجلالله تعالی فرجه

🔹حضرت امام محمدباقر علیه السلام:

🔺خوشا به حال آن شخصی که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد و بدا و بسیار بدا به حال شخصی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآید.

🔺 فَیاطوبی لِمَن أَدْرَکَهُ وَ کانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَیلُ کُلُّ الوَیلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ کانَ مِن اعدائِه.

۱۱_انتخاب برادران:

منتظران واقعی کسانیاند که جزو بهترین برادران بوده در جهت یاری در انجام کارهای آخرتی و سوق دادن شخص به پیروی از خدا و نیز نیازمندیهای افراد را خود برطرف کرده و خطاهایشان را فراموش می کنند؛ و صدق رفتار برادری او در هنگام سختی و همچنین در غیبت

شخص و یا پس از مرگشان ثابت میشود و آنها در دوستی بسیار سازگار و بینا کنندۀ عیوب دیگران و نیز حافظ جان و بازدارندۀ از بدیها و پذیرندۀ عذر و زدایندۀ ترس و برآورندۀ آرزوهای دیگران هستند؛حاضرند به خود زیان بزنند تا به برادرشان سودی برسد و چون ببینند مسئلهای برادرشان را از هم گسیخته است، خود را پراکنده خاطر کنند تا او را جمعیت خاطر ببخشند و هرگز قصد فریب او را ندارند و آنان افرادی اند که دنیا در نظرشان کوچک بوده و مغلوب شهوات نبوده و از برادرانشان غافل نمیگردند و در یک کالم دارای فضایل بیشمار و مجموعۀ زیباییها از صفات اخالقی میباشند.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

از امروز برنامه داشته باشیم ولو پنج دقیقه، دو دقیقه، یک دقیقه، کاری ندارد، یک دقیقه دعا برای ظهور اما با توجه، نه صرفاً حواسم جای دیگری باشد و لقلقهی لسانی بگویم اللهم عجل لولیک الفرج، نه واقعا دعا کنم.

در پایان امت من (آخر الزمان) مهدی (علیه السلام) خارج می شود که خداوند با باران رحمتش او را سیراب می کند، زمین گیاهش را می رویاند، ثروت به طور مساوی تقسیم می گردد، دام در جهان افزون می شود و امت اسلامی با عظمت می گردد🌿

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

اصلاح مزاحمت ها و رفع نقصان ها

🌱در دنیای کنونی، ما شاهد هستیم که مردم به اشکال مختلف برای یکدیگر مزاحمت ایجاد می کند، اما در دوران با شکوه حکومت ولی الله الاعظم تمام مزاحمت ها به هر شکلی که باشد، از بین می رود🌱

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

💚مرحوم حاج ملا آقاجان

🖇وقتی اول صبح از خواب بر می خاست قبل از هر کاری روی پا می ایستاد ومی گفت :

«السلامُعلیكَیاصاحبَالزمان»

بعد هم خدمت حضرت عرض می کرد:

🌿#آقاجان!من صبحم را به یاد شما شروع می کنم ،

شما فرمانده منی،

من غلام شما هستم..

من خودم و زندگی و همه چیزم را به شما می سپارم.

#جانمبهفدایشما... 🩵

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

۱۳_پیروی از نصیحتگر:

تلخی نصیحت و راهنمایی مشفقانه شدن سودمندتر از شیرینی غلّ و

غش است و ما باید در مقابل افرادی که قصدشان دلسوزانه و خالصانه و

خوبی به ما هست، فروتنی و مالیمت داشته باشیم، چرا که آنها عواقب

کارهایمان را اندیشیده و در پی جبران کاستیهایمان میباشند. پس

اطاعت از آنها موجب هدایت، افزایش خرد، کمال عقل، خوشفرجامی،

رهایی از نکوهش، رستگاری و دوستی را در پی دارد و مخالفت آنها

مایۀ تباهی و زیان میگردد؛ و اگر هم که نادرستی سخنش مشخص

شد، با او مهربان بوده و به داشتن سوءنیت او را متهم نکرده، مگر آنکه

اطمینان به نیت سوء او از این گفتارها شویم، که در این صورت به

سخنانش نباید اعتنا کرد؛ و این نوع برخوردها در منتظران مشهود است.

پس آنان چونان یک پیکر هستند که اگر عضوی به درد آید دیگر اعضا با بیخوابی و تب، با او همصدا میشوند و یکدیگر را فرامیخوانند.

اگرچه منزلها و پیکرشان از هم جدا باشد، ولی روحشان از یک روح بوده، و روح مؤمن به روح خدا پیوستهتر از پرتو خورشید به خورشید است. و چه بسا مؤمنی، دیگر مؤمنی از سرزمین دیگر را نشناسد، ولی از حال او با آنچه بیان کردیم باخبر میشود؛ و هر که در راه خدا و بر اساس ایمانبه خدا، برادری به دست آورد و برای خشنودی خدا به حقوق برادریاش وفاداری کند، پرتوی از ایمان و امانی از عذاب خدا و عزتی پاینده و... به

دست آورد.

۱۴_پیروی از اهلبیت:

از میان فریضههایی که خداوند واجب ساخته است، برترین چیزی که

میتوان با آن به خداوند تقرب جست، فرمانبری از خدا و پیامبرش و دوستی خدا و پیامبرش و اولواألمر است. در حقیقت هرکه خدا را فرمانبرداری کند پیروی از اهلبیت هم جزو طاعتش قرار میگیرد؛ و

هر که از آنها اطاعت کند موجب خشنودی خداوند میشود؛ و هر که از اطاعتشان سر باز بزند در حقیقت نافرمانی خدا را کرده است؛ و از آثار پیروی از اهلبیت میتوان به دوستی خدا و رضایتش، آمرزش گناهان، رستگاری کامل و ورود به بهشت اشاره کرد؛ و منتظران در بالاترین درجات اطاعت از اهلبیت قرار دارند.