2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پرسيدم ميگه راحت نيستم دوست دارم تنها باشم زندگي دو نفره و اينا فقط خونواده رفت و امد كنن حواسم به ز ...

وا ؛ چند سالشه؟ شاید حوصله اینکارارو ندارم ولش بگو بهش که این روزا شیرینه مهمونی بگیریم مهمونی بریم خاطره بسازیم نمیشه که فقط دوتایی

💞

و اينكه ميگ دوس دارم غريبه اي نزديكت نشه حسودم و فلان و دو باري پرسيد قبلا به كسي تعلق خاطر داشتي يا ...

عزیزم این مریضه

غیرت اسمش این نیست بخدا!!!

ببین یچیزی رو واقعا جدی بگیر

هر مردی اومد سمتت اگر بعد از اومدنش ب زندگیت مشغله فکریت زیاد شد، آرامشت کم شد

درجا از زندگیت پرتش کن بیرووووون!!!

از مجردی نمیمیری اما با وجود مردی ک مریضه هر روز آرزوی مرگ میکنی!!!

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

وا ؛ چند سالشه؟ شاید حوصله اینکارارو ندارم ولش بگو بهش که این روزا شیرینه مهمونی بگیریم مهمونی بریم ...

34سالشه حوصله ك خيلي هيجاني بود خيلي ميگفت پرروام من زبونم خوبه و فلان

به چهرش ميخوره هول باشه ولي زياد نميشناسم معرفي كردن

اینو از چشماش میتونی بفهمی، از رفتاراش، از اینکه تا یکم گرم بگیری باهاش سریع نشون بده دلش میخواد بهت نزدیک بشه!!!

بریز دور

همیشه به حست اعتماد کن!!!!

قبولش نکن لطفا!!!

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

اشکال نداره اگه دو طرفه باشه اونم با دوستاش رفت آمد نکنه من اگه بودم طرفم خوب بود و مورد سلیقه ام بود بخاطرش این کارو میکردم چ اشکالی داره

میدونی مظلومترین ورژن تو چه زمانی بود؟ اونجایی که نصف شب خیلی ناراحت بودی، قلبت بد شکسته بود، اما نمیتونستی بری پیش کسی، یا پیام بدی که حالت خیلی بده، خودت بودی و خودت، رفتی هندزفری رو برداشتی بالشت رو بغل کردی، آهنگ غمگین گوش کردی و یواشکی گریه کردی و بالشت خیس شد و سقف اتاقت تار، آخرش هم نفهمیدی چطوری با اون حال خوابت برد و شبت صبح شد، دقیقا همونجا.💔