2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 30 پست
از متنی که زیر عکستون نوشته بودید پرسیدم خیلی پر سوز بود میخواستم بدونم فرزند دارید یا نه وقتی مت ...

ممنونم مهربونم😔لطف کردی

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یعنی تو هفته چندم مشخص میشه بارداری از طریق سونو

من هفته سوم بودم ساک بارداری رو با سونوگرافی دکتر دید و مطمئن شد بارداری خارج از رحم نبوده

هفته هفتم هم رفتم سونو برای قلب جنین دادم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یعنی تو هفته چندم مشخص میشه بارداری از طریق سونو

عزیزم سونو زمانی ارزش داره که صدای قلب جنین را بشنوی. هفته ۵ ساک را میبینن اما باز برای هفته ۸ برای قلب باید بری سونو. من کلا هفته ۸ رفتم و صدای قلب را شنیدم. بتا در آزمایش خون باید بالای ۱۵۰۰ باشه تا سونو بارداری را نشون بده. آزمایش خون زودتر نشون میده جواب بالای ۲۵ یعنی بارداری 

برای فرزند دار شدن دعا در گنجهای معنوی هست بخون گلم ان شاءالله تا آخر همین امسال خدا دامنت رو سبز می ...

توی نت باید سرچ کنم گلم؟

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نه متاسفانه😔چطور؟

با امضات اشكم درومد..الهي به حق چادره سوخته و خاكيه حضرته زهرا خدانااميدت نكنه ودامنت سبزبشه عزيزه دلم  

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
هفته سوم چطور مشخص میشه

من اصلا نمیدونستم باردارم

فکرمیکردم کیست دارم برای تشخیص وجود کیست رفتم سونو دادم و دکتر گفت ساک بارداری در رحم دیده میشه که عمرش سه هفته است و باید صبر کنیم تا سه هفته دیگه ببینیم اگر عمرش شش هفته شد یعنی قلب داره، اگر تغییری نکرد یعنی قلب نداره و از بین میره 

با امضات اشكم درومد..الهي به حق چادره سوخته و خاكيه حضرته زهرا خدانااميدت نكنه ودامنت سبزبشه عزيزه د ...

فدات مهربونم الهی آمین😭😭😭😭خداکنه

بله عزیزم بنویس دعا برای فرزند دار شدن

چشم گلم ممنون که بهم گفتی😍😍😍الهی هر چی میخوای از خدا بهت بده