2777
2789
خودم خیلی ادم امنی ام برا بقیه فک کن خصوصی ترین حرفا رو پیشم میزنن و از این مطمئنا ک حتی تو بحث هم گ ...

تلخه،

دلم میخواست با شوهرم اینجوری بودم چون از همه به ادم نزدیکتره ولی خب..

الان داخل یه تایپیک دیگه حدود ۱۲ صفحه با استارتر در مورد خاطرات زمان نوجوانی صحبت کردیم . نمیدونم س ...

اره منم کم نیست سنم

قبلنا دانشجویی دوستان همراز داشتم

ولی الان هرکی زندگی خودشو داره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تلخه،دلم میخواست با شوهرم اینجوری بودم چون از همه به ادم نزدیکتره ولی خب همصحبتی بلد نیست

الهی عزیزم چ بد

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

اره منم کم نیست سنمقبلنا دانشجویی دوستان همراز داشتمولی الان هرکی زندگی خودشو داره

میدونید یهو تا به خودمون اومدیم زندگی چهره اش را عوض کرد . روزهایی که محصل بودیم یا دانشجو بودیم یا افرادی که اقا هستند ، رفتند به خدمت سربازی، با این روزها خیلی فرق داره .

کلا انگار اون روزها را با دینامیت منفجر کردندو از اول یه دنیای دیگه ساختن . ما با این دنیا غریبیم .حالا اگه دوستان اون روز را هنوز داشته باشیم و با هم در ارتباط باشیم که خیلی عالیه . ولی اگه دوستان به خاطرمسایل زندگی از هم دور شدند ،دیگههیچ کسی نمیتونه دنیای قدیمی ما و طرز فکرما رادرک کنه .

میدونید یهو تا به خودمون اومدیم زندگی چهره اش را عوض کرد . روزهایی که محصل بودیم یا دانشجو بودیم یا ...

و این خیلی بد هست که هیچ کسی پیدا نشه که ادم رادرک کنه.

یعنی نبودن و نداشتن یه نفر به عنوان شیر اطمینان برای زمانهایخطر ناک هر ادم

و این خیلی بد هست که هیچ کسی پیدا نشه که ادم رادرک کنه.یعنی نبودن و نداشتن یه نفر به عنوان شیر اطمین ...

درسته دوست خوبه عالیه ولی بیشتر بدرد همون مجردی میخوره

بعدش دیگه هرکی میره سر زندگی خودش،

همون خانواده و

مهمترش همسر باید همصحبت خوبی باشه برای ادم

که ..

درسته دوست خوبه عالیه ولی بیشتر بدرد همون مجردی میخورهبعدش دیگه هرکی میره سر زندگی خودش،همون خانواده ...

اینکه خب حقیقت زندگی هست . هر کسی احتمالا بعد از یه سنی با دنیای مجردی خدا حافظی میکنه و متاهل میشه و هستند دوستانی که مجرد میمونند .

ولی در کل بعصی از دوستان که به قول معروف دوست ۶ هستند با هم ، اگه بگم تا اخرین نفس دوست صمیمی هستند ، دروغ نگفتم .

ولی خب پدر و مادر و برادر و خواهر و حتی شوهر و همسر هم جز بهترین دوستان و مورد اطمینان ترین هستند . البته به شریطی که باز هم میگم ، درک درستی از هم وجود داشته باش

من که بشدت حس نیاز میکنم

دقیقا .

این روزها شاید بیشتر من نیاز داشته باشیم به یه نفر . نمیگم اون یه نفر کی باش و چی باش .نمیگم که بزرگباش یا کوچیک . نمیگم که ن باش یا مرد .

اون یه نفر فقط بایدباش .

کسی که بشه بهش اطمینان کرد . مثل اطمینان ابگرمکن به شیر اطمینان

من که بشدت حس نیاز میکنم

یهو با دیدن کلمه "نیاز" یاد این نوشته افتادم که در حدود ۱۲ سال پیش خیلی در بورس بود .

این روزها تنم گرمی اغوشی می خواهد با طعم عشق نه هوس!
لبانم خیسی لبهایی را می خواهد با طعم محبت نه شهوت!
دستی را می خواهد با طعم ناز نه نیاز!
تنی را می خواهم که روحم را ارضا کند نه جسمم را...!

نمیدونم ،🥲شاید جهانی دیگر

امیدوارم اون کسی که فکرمیکنید واقعا حرفتون را میفهمه یا حتی اگهنمیفهمه لااقل قضاوتتون نکنه ، نصیبتون بشه .

چون ادمهایی که حرف ادم را نمیفهمن یا فقط بلدند ادم را قضاوت کنند ، باعث سفید شدن موی ادم میشن . نه اینکه ادم پیر بشه .نه .

ادم فقط از درون متلاشی میشه که چرا ، کسی که منو بفهمه وجود نداره . و این میشه که دل میبندیم به شاید جهانی دیگر .

و این جمله ، یه جمله مشابه برای تمام هم سن و سالهاست