2777
2789
عنوان

شوهر مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 37 پست

وووای باور نمیکنم آدم هرچقدرهم توشک باشه نمیاد تادیک بزنه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه آدم شوهرش بمیره اصن یاد گوشیش میفته ک بیاد تو سایت تازه تاپیکم بزنه؟    

میگفت شوکه شدم 

تازه میگفت خانواده همسرم هنوز خبر ندارن 

چی بگم والا 😐

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

شوهر عمه بنده خدا من فوت شده بود خبرشو به ما دادن عمه م یه شهر دیگه است مامان بدو گوشی رو برداشت با عمه حرف بزنه که چی شده گفتن عمه داره نماز میخونه.همچین عمه ای دارم من

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
اونروز هم یکی تاپیک زده بود که باباش همون لحظه تو تصادف فوت شده

😨

این واقعی بود یا سرکاری تاپیکش؟؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
شوهر عمه بنده خدا من فوت شده بود خبرشو به ما دادن عمه م یه شهر دیگه است مامان بدو گوشی رو برداشت با ...

😐😐😐

رررریلکس

تازه اون میگفت اووووووف لعنتی قبل رفتن مدارکو داد بهم

همه هنگ بودن

خدا عالمه راسته یا دروغ

از ادمای این زمانه بعید نیست

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

من داداشم یه اتفاق بدی براش افتاد یه ساعت بعدش سال ۹۴ فقط به گوشیم پناه آوردم حتی چت روما ....با همه حرف میزدم و التماس که هرچی بلدن بگن آرومم کنن یا هرچی بخاطر همین وقتی تو موقعیت طرف نیستم اَنگ دروغگویی هم نمیزنم ....تجربه شو داشتم تو سایت  راست زندگیمو گفتم بهم گفتن دروغگو و طَردَم کردن بدتر نعره زدم و گریه کردم دل نشکنید بخدا گناهه....اون تاپیکم که میگید نبودم ...اما جایی دیدید خوب نیست و فلان فقط دکمه ی برگشتو بزنید و لینک بعدی ....خود دانید

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
خوش به حالتون چقدر از شوهراتون راضی هستین.

یعنی چی ؟؟؟ 😊

مگه تو راضی نیستی عزیز؟؟

من داداشم یه اتفاق بدی براش افتاد یه ساعت بعدش سال ۹۴ فقط به گوشیم پناه آوردم حتی چت روما ....با همه ...

درست میگی 

منم واسه همین الان رفتم تو فکرش 

خیلی وقتها ذهن دوست داره واقعیت هارو پس بزنه 

مخصوصا موقعیت های بد زندگی رو 

تو این دوره زمونه ادما انقدر تنهان که تنها رفیقشون گوشیشونه

ممکنه ریکشن طبیعی ای باشه پناه بردن بهش تو اضطراب

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
درست میگی  منم واسه همین الان رفتم تو فکرش  خیلی وقتها ذهن دوست داره واقعیت هارو پس بزنه ...

آره گوشی هم بدجور یه سری رو جذب میکنه تنها پناه من گوشیمه خیلی وقته

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
تو این دوره زمونه ادما انقدر تنهان که تنها رفیقشون گوشیشونه ممکنه ریکشن طبیعی ای باشه پناه بردن بهش ...

👌🏻👍🏻