2777
2789
عنوان

اون خانومی ک میگف شوهرم رفت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 47 پست
آره کوه نور بود واقعا همسرش فوت شده بود تاپیگ زد نی نی یارا وچند تا بچه ها هم همسایشون بودند تایید ک ...

من دیگه حرفی ندارم واقعا😑

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال هم يه خانومى همين تاپيك رو نصف شب زد كه شوهرش توى بيمارستان از بيمارى قلبى فوت كرده چند وقت بسترى بوده بعد همه ريختن سرش كه دروغ ميگى 

حالا راست ميگفت بيچاره كسى رو نداشت نه پدر مادر نه خواهر برادر يه فاميلى توى شهرستان داشت 

از بيكسى اومده بود اينجا ميگفت و خانمها حسابى از خجالتش در اومدن 

رفتار بعضى ها چرا اينجوريه خب همه قرار نيست مثل ما باشن غصه دار باشن اينجا نيان بعضى ها توى ناراحتى بيشتر ميان 

اول سحت و سقم مساله رو بدونيد بعد طرف عزت تكون كنيد

نه عزیزم بیشتر دروغ به نظر میرسید مرگ عزیز چیزی نیست که بتونی کلتو بکنی تو گوشیت تاپیک بزنی این دیگه ...

متاسفم واسشون من دیدم تاپیکو دلم لرزید یهو 

خـــدایاشکــــرت برای داده و نداده هایت🙏❤
پارسال هم يه خانومى همين تاپيك رو نصف شب زد كه شوهرش توى بيمارستان از بيمارى قلبى فوت كرده چند وقت ب ...

اون خانم واضح بود راست میگن کل تاپیکای قبلیشون درمورد بیماری شوهرشون بود و فقط میخاش براش فاتحه بخونن حتی سنگ قبر شوهرشم گذاشت 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
اون خانم واضح بود راست میگن کل تاپیکای قبلیشون درمورد بیماری شوهرشون بود و فقط میخاش براش فاتحه بخون ...

اينو الان ميگيد !!!!!!

اون موقع هيچكس حرفشو باور نكرد يعنى هيچكس 

من باور كردم سر همون موضع من قطع دسترسى شدم كه اومدم گفتم راسته !!! بيشتر توضيح بدم يادتون بياد؟؟؟

از كجا ميدونيد دروغ ميگن ؟؟ شايد اينم كسى رو نداره و واقعا نميدونه چه كنه ؟

اخه میگن بعدش گفته خونه نیومده

خـــدایاشکــــرت برای داده و نداده هایت🙏❤
اينو الان ميگيد !!!!!! اون موقع هيچكس حرفشو باور نكرد يعنى هيچكس  من باور كردم سر همون موضع م ...

والا اگ منظور هردومون ی کاربر باشه اره یادمه خیلیا باورونکرددن ولی بودن کسایییم ک ی درصد شک نداشتن ایشون دروغ میگ  خود منم تو تاپیکاشون بودم ولی اسم کاربریشون یادم نیس

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد