2777
2789
عنوان

زندگی درست

96 بازدید | 25 پست

زندگی کردن به این نیست که حتما با کسی که میرین توی رابطه باید پولدار باشه خرجم کنه به اینه که عشق باشه بین تون نه پول

آدمش باشه نون هم بخوری با هم میچسبه ولی پولداری که هر روز با یکی هست چه فایده این وسط شما بلاتکلیفی

پس دوستان تا زندگی هست زندگی کنید زندگی را فرصت هربار نیست ولی درست زندگی کنید هوس پرست نباشید

سوالی بود در خدمتم🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آیا این حرف صرفا بخاطر این نیست خودتون پول ندارید؟و آیا بهتر نیست آدم همسر پولدار و وفادار داشته باش ...

این حرف نصیحت بود به پولدار بودن یا نبودن خودم ربطی نداره یادت باشه خدا همه چیز رو به یکی نمیده به یکی خوشگلی میده پول نمیده پول میده اخلاق نمیده و اگر هم یکی باشه پولدار و وفادار باید خودت اینطوری باشی تا همچین آدمی نصیبت بشه

خیر اجباری برای انتخاب نیست چرا چون پول هم نیاز هست ولی به اندازه ولی عشق باید باشه نباشه میشه هوس

واقعا اگه به هرچی باور داشته باشیم و مدام بهش فکر کنیم میرسیم؟نوشتن چقدر تاثیر داره تو این کار؟

بله ولی باید حتما با احساست درگیرش کنید

نوشتن 20 الی 30 درصد این کار هستش باید بنویسید و باور داشته باشی که نوشتن کمک میکنه

بله ولی باید حتما با احساست درگیرش کنید نوشتن 20 الی 30 درصد این کار هستش باید بنویسید و باور داشته ...

یعنی چی با احساسات درگیرش کنم؟

یعنی احساس خوب داشته باشم؟

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
این حرف نصیحت بود به پولدار بودن یا نبودن خودم ربطی نداره یادت باشه خدا همه چیز رو به یکی نمیده به ی ...

نصیحتت کاملا مقایسه محور بود ! معده شما و ویتامین بدن شما و فشار خون شما از عشق چیزی نمیدونن ! با اون نون خالی نمیتونی از بیماری ها جلوگیری کنی ! که میگی اونجوری فرد خوشِ

شما باید اینجوری نصیحت میکردین که کمالگرایی خوب نیست با رفاه نسبی میشه خوشبخت بود ! و همینطور میتونستید بگید انسان دو بُعد داره! همونقدر که به نیاز های جسمتون اهمیت میدین باید به روحتون هم دقت کنید! روح آدم با احترام و عشق و... زنده میمونه ! صرفا بخاطر پول و رفاه مادی روحتونو فدا نکنید 🦦

یعنی چی با احساسات درگیرش کنم؟یعنی احساس خوب داشته باشم؟

بله اگر به عشق میخواهید برسید ازش دل بکنید و همچون خدا رو در نظر بگیر و عشق رو به سمت خدا جاری کن چون بدون محدودیت هست ولی انسان محدودیت داره برای همین نمیرسی و اگر پول هست باید اول ادای ثروتمند هارو در بیارید و حس رمانتیک بودن و تاکسیک بودن دست بگیرید

بله اگر به عشق میخواهید برسید ازش دل بکنید و همچون خدا رو در نظر بگیر و عشق رو به سمت خدا جاری کن چو ...

چقدر خوب ممنون از توضیحات

چطور عشقمو فراموش کنم نمیتونم رهاش کنم همش فکرش تو ذهنمه😭

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
نصیحتت کاملا مقایسه محور بود ! معده شما و ویتامین بدن شما و فشار خون شما از عشق چیزی نمیدونن ! با او ...

حرف شما صحیح ولی خب در ادامه حرف دوستان گفتم بهشون اگر بخونید چون نمیخواستم متن طولانی بشه خلاصه کردم