2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم حرفت عالیه

اخه ضربه خوردم😁😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من اينجا از طرزه حرف زدن يه خانومي خوشم اوند بهش درخاسته دوستي دادم واقعا نميدونم چرا اينقد ب دلم نش ...

اخه ادم اطمینان نمیتونه کنه یکی بهم درخواست دوستی داد بعد یهو پیام داد من احمدم فلان قد سنمه از کرج تازه اومدم منم اینجوری   گفتم شما اقاییییییییی من هیچکسم خدافظ

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
اخه ادم اطمینان نمیتونه کنه یکی بهم درخواست دوستی داد بعد یهو پیام داد من احمدم فلان قد سنمه از کرج ...

خوب منم دقيقا همينو ميگم اينجا مجازي هيچكس هيچكسو نميشناسه ن ادرسي هست ن شماره اي ادم سريع ميتونه لغو كنه يا اصلا ديگه جوابه طرفو نده طرفم هيچ جوره ديگه اي نميتونه اذيتت كنه 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
خوب منم دقيقا همينو ميگم اينجا مجازي هيچكس هيچكسو نميشناسه ن ادرسي هست ن شماره اي ادم سريع ميتونه لغ ...

من اول که عضو شدم فکر میکردم اینجا یه سری خانم عضو هستن و همشونم باردار نمیشن بعد دیدم نه تازه امشبم فهمیدم یه مرد افغانی هم تاپیک میزده 

خوب منم دقيقا همينو ميگم اينجا مجازي هيچكس هيچكسو نميشناسه ن ادرسي هست ن شماره اي ادم سريع ميتونه لغ ...

اوهوم اینجا بلقیس خانوم سیبیلوعه شمسی خانوم دماغوعه اقدس خانوم کچلوعه 💃💃💃

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
 من اول که عضو شدم فکر میکردم اینجا یه سری خانم عضو هستن و همشونم باردار نمیشن بعد دیدم نه تازه ...

اينجا كسي ب كسي نيس بابا 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️