2777
2789
عنوان

مرگ دردناک

483 بازدید | 28 پست

الان چندتا تاپیک عجیب و غریب دیدم منم گفتم بزار اینو براتون تعریف کنم که یه ماه پیش اتفاق افتاد

مرگ یکی از آشناهای دوره کوتاه توضیح میدم

این خانواده که شامل مادر و پسر و عروس میشه و پدر خانواده هم یک شهر دیگ به خاطر کار سکونت داره هست

اینا تصمیم میگیرن ک برن و تو همون شهری که این پرده هست زندگی کنن و با عروسشم تو یه خونه هستن اینا وسایل رو میفروش که وقتی رفتن دوباره خریداری کنند چندتا گاو و گوسفند و شتر هم داشتن که اونا رو میفروشن

اینا یه شب که کارای سفرشون رو درست میکردن و قرار بود چند روز بعد جا به جا بشن شیش نفر میریزن خونشون ......هستید بقیه شو کوتاه بگم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شیش نفر میریزن تو خونه با نقاب که شناسایی نشن خونشونم جایی بوده که همسایه زیادی نبوده کنارشون چون به جورایی روستاییه منطقشون خلاصه اینا در گیر میشن و میگن هرچی پول دارید بیارید پسر و مادر و عروسو تا حد مرگ میزنن عروسو تو یه اتاق حبس میکنن و بیشتر پسر و مادر و میزنن دهن و سر و صورت و بدن مادرو کلا با چسب میبندن و پسرو میزنن پسره نقاب یکی از دزدا رو برمیدارد و میشناسه اونو بهش میگه من شناختمت و فردا ازت شکایت میکنم اینا هم دیدن شناخته شدن به پسره چاقو میزنن یکی هم میزنن تو سرش یا چاقو پسره میمیره مادره هم مرگ پسرشو دیده و به خاطر چسب ها خوب نمیتوانسته نفس بکشه سکته میکنه میمیره فقد عروسشون زنده مونده

شیش نفر میریزن تو خونه با نقاب که شناسایی نشن خونشونم جایی بوده که همسایه زیادی نبوده کنارشون چون به ...

خب

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

شیش نفر میریزن تو خونه با نقاب که شناسایی نشن خونشونم جایی بوده که همسایه زیادی نبوده کنارشون چون به ...

وای 🥺😔

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

دوست خواهرم خيلي سال پيش خونه ميفروشن كه فرداش يه خونه ديگه رو قولنامه كنن

شايد ٣٠ سال پيش

پول نقد رو ميبرن خونه

شب يكي از فاميلا مياز خونشون ميخوابه

صبح پاميشن ميبينن پولارو برداشته فرار كرده

حتي ايران هم نبوده

اينا موندن و خونه اي كه بايد تخليه ميكردن و دوزار نداشتن جايي رو بگيرن

وحشتناكه