2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونی از چیه ؟ منم اطلاعات ندارم راجع بهش

از اضطراب بالاس انگار غم و غصه ایی داشتیم . بر من از دوسال پیش شروع شد برا یه دختر بچه ک بهش تجاوز شده بودماه ها گریه کردم حالم خیلی بد میشد موقع گریه کردن بدنم مرور مرور میشد غذا اینا نخوردم آنچنان بعد نگو فشارم بالا رفته بود یه شیرینی خوردم اون بهونه شد یهو فشارم رفت رو ۲۰ کل روانم بهم ریخت پنیک شدم بعد اون هی پنیک شدم چندتا دکتر مراجعه کردم آخرش یه دکتر تا حدودی نجاتم داد ولی آپنه خواب پیدا کردم و باز هم پنیک میشم اضطرابم بالاس هنوز من درمان نشدم

از اضطراب بالاس انگار غم و غصه ایی داشتیم . بر من از دوسال پیش شروع شد برا یه دختر بچه ک بهش تجاوز ش ...

آخی عزیزم از شدت مهربونی اینجوری شدی کاش اخبار ناگوار رو دنبال نکنی و نخونی منم یه اتفاق بد برام افتاد و شوک شدم دیگه از اونجا شروع شد

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

آخی عزیزم از شدت مهربونی اینجوری شدی کاش اخبار ناگوار رو دنبال نکنی و نخونی منم یه اتفاق بد برام افت ...

آره از اون موقع کمتر میخونم ولیچ فایده دیگه برام این اتفاق افتاده خوبم نمیشه چون اضطرابم بالاس درگیر آپنه خوابم شدم هردو رو دارم . شما هم دکتر مراجعه کن شدید نشه

آره از اون موقع کمتر میخونم ولیچ فایده دیگه برام این اتفاق افتاده خوبم نمیشه چون اضطرابم بالاس درگیر ...

خجالت میکشم به کسی بگم اضطراب دارم آخه ورزشکار حرفه ایم خیر سرم مامان دو تا بچه، همه فکر میکنن خیلی قویم، البته بودم ولی اون مساله خیلی خارج از توانم بود icon

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

خجالت میکشم به کسی بگم اضطراب دارم آخه ورزشکار حرفه ایم خیر سرم مامان دو تا بچه، همه فکر میکنن خیلی ...

ب کسی نگو با دکتر درمیون بزار . یه اتفاق تلخ آدمای قوی رو از پا دراورده