2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

237 بازدید | 15 پست

دوستان دارم جهیزیه میخرم بعد تو خونه پلوپز بخار پز نو یونیک منتهی یکم مدلش قدیمیه و رنگش سفیده داریم با زودپز غیر برقی استقاده نشده.بنظرتون برم بخرم اینارو مجدد یا مولتی کوکر؟یا همونارو ببرم؟

اینایی ک داریم همش نو هستا فقط مدلش قدیمیه.کسانیک ازین زودپز جدیدا ومولتی کوکرا دارین خیلی استفاده میشه می ارزه ۲۰-۳۰ هزینه کنم چ کنم؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هموناروببر سخت نگیر

البته مولتی کوکر خیلی چیز خوبیه منم میخواستم بخرم اون موقع دیگه شرایطش پیش نیومد

ولی اگرم نگرفتی مهم نیست...چون بخار پز و پلوپزداری..مارکاشونم یونیکه خوبه

واسه درست کردن کیک و پیتزا و مرغ برشته و اینا هم از توستر استفاده کن رااااحت

هموناروببر سخت نگیرالبته مولتی کوکر خیلی چیز خوبیه منم میخواستم بخرم اون موقع دیگه شرایطش پیش نیومدو ...

اره عزیزم هم سولاردوم دارم هم سرخکن بدون روغن پس نخرم بنظر شما؟

پس نخرم اگر استفاده نمیشه خونمون کوچک و کم کابینته

اره گلم اقلام مثل پلو پز سرخکن هوا پز بخارشور سالی 5 بار هم استفاده ندارن و ابمیوه گیر و چرخ گوشت و توستر هم به سبک زندگی خودت ربط داره و خریدشون یجورایی برا چشم و هم چشمی و رسوم غلطه