2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دیر بشه چی

تو سنی نداری دختر

تازه بفکر درس و دانشگاه باید باشی

چه بسا بعدها تو محیط دانشگاه قرار بگیری خواستگارای بهتری داشته باشی اونم نه رل و اینچیزا

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

مشکل اینجاست لعنتیا پا نمیدن دیگه برا بحث

یه نی نی سایتی پیدا کن تر بزن بش🤣

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

کلا فقط میخوای بری تو رابطه حداقل با ادم درستش برو نه اینا که قبل تو با صدها نفر بودن و بعد تو هم قر ...

از کجا آدم درست پیدا کنم اخه احساس میکنم حوصله ام سر رفته حوصله چیزیو ندارم شاید حوصله اونم نداشته باشم

از کجا آدم درست پیدا کنم اخه احساس میکنم حوصله ام سر رفته حوصله چیزیو ندارم شاید حوصله اونم نداشته ب ...

یه حرفه رو شروع کن

مثلا طراحی یا گل دوزی یا بافتنی یا هرچیزی که دوست داری

و حال آری، كلماٮ ٮاڡص مىماٮٮد.

اقاااا تست کردممم اینجا اکثرا دنبال س..س چتن هر چقدم قهوه ایشون کنی از رو نمیرن قربون صدقت میرن فقط� ...

ویعععععع چندشای بی خاصیت