2777
2789
عنوان

حرکات نینی

131 بازدید | 25 پست

همیشه شیییطون و فعاله ماشاالله جوری که حس میکردم الان شکممو پاره میکنه امروز حرکاتش خیلی اروم شده و کمترم سده.شمردن تو یه ساعت ۱۰تا حرکت رو داره ولی نسبت به روزایه دیگه اصن قابله مقایسه نیست بیشترم تاب میخوره امروز کمتر لگد زده

واسه شما هم‌پیش اومده مثلا یروز یهو اینجوری اروم بشه شدت ضربه هاش؟

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نی نی  منم دیروز ار وم گرفته بود عوضش امروز تلافی کرد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
واسه من کل دیروز دو تا تکون خورد. شب ساعت ۱۲ شروع کرد به ترکوندن من... آره میشه...

نگران نشدین شما؟

حركات نيني كه هماهنگ شده نيست اصلا حاي نگراني نيست مال منم گاهي خسته است تكوناش كمه

مگه چکار میکنن که خسته میشن اینااا؟😂

سه ويرانگر داري الان چهارمي رو بارداري؟

بله

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه چون بارداری دوممه برام عادیه... قبلاً سر بچه اول هم تجربه شو داشتم

تجربه داشتن خیلی خوبه من تا یه چیزی میشه سریع تو اینترنت میخونم راجع بهش همشم چیزایه منفی نوشته اصن ادم داغون میشه

نی نی من یه روز که نه بعضی روزا فقط درحد نبضه و اعصابم بهم میزیزه میرم دکتر حرکت میکنه

امروزم باز از اخر شب دیشب کلا انگار دوسنداره تکون بخوره بزور یکی دوتا وول خوردن کوچیک داشته... کلا هروقت عشقشه ورجه وورجه میکنه

بچه ها من هفته یازده هستم بارداری دومم قبلی سقط شد بخاطر همین یکمی تجره تکون خوردن دارم ینی ناشی نیستم😄 امروز به پهلوی راست که دراز کشیده بودم ی حرکتایی احساس میکردم کسی بوده که تو این هفته حرکتو متوجه بشه

منتظر اتفاقای خوبم ...