2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ظاهری: قد بلند چشم ابرو مشکی. تتو. پژو پارس

اخلاقیات: با محبت. مهربون(البته فقط با بنده) شوخ طبع تم پر😂یکم دیگه سینگل بمونم توقع دارم پروازم کنه

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

معیارم یکی بود شبیه بابام،

از لحاظ اخلاقی خیلی به زن احترام بذاره،

خیلی تلاش کنه برای پیشرفتش،

منطقی و آگاه و امن باشه،

کنترلگر و محدود کننده نباشه،

عاشق باشه و عشقش رو ابراز کنه،

از لحاظ اخلاقی، همسرم فقط تو دومورد با پدرم تفاوت داره،

یکی از لحاظ اعتقادات مذهبی، و دومی ارتباطش با خونواده اش،

از لحاظ ظاهری،

دوست داشتم بشدت قد بلند و هیکلی باشه «خودم کوچولو ام🤫»

چشم ابرو مشکی باشه،

به سلامتی و تغذیه و ورزش خیلی اهمیت بده مثل خودم،

و یه سری موارد کوچیک دیگه...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

خوش اخلاق،

بامزه و دلقک🥺❤️😂

خوش سفر،

مهربون

صبور

و مسئولیت پذیر

از همه مهم تر

عاشق🥺😐🙃❤️

ظاهرشم ب دلم بشینه

مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

بگم قسمته درست تر

از مردای بور متنفر بودم شوهرم بور و چشم عسلیه

زیاده خواه نباشه اما هست

اهل گذشت باشه اما کینه ای هست

حرف زدن باهاش مثل کوبیدن اب در هاون

اولویتش من باشم اما نیستم

با همه ی اینا دوستش دارم و داریم زندگی میکنیم🤐🤐🤐

۱۳ سالم بود اون ۱۵ عاشقشم شد رفتم دهات دیدمش خالم زن عموشه رفتم کوه دیدمش بعد ی سال من از اجی بزرگم میترسیدم و ولش کردم بعد هرسال میرفتم دهات میدیدمش با موتور رد میشد ۶ سال بعد ک ۱۹ سالم شد من رفتم خونه خالم دهات عید بود بعد اونم اومد خونه عموش دوباره شبش پیام داد و اینا من اون موقع خیلی رمان میخوندم و این سری من عاشقش شدم همون شب دختر خالم ی گروه درس کرد و رفتم توش فهمیدم ک با کسی نیست و اینا بهم پیام میدادیم دوباره علاقمند شدیم

قدش بلند ۱۸۷

چشم ابرو مشکی مژه ها بلند موهای بلند و استایل خوشگل و مهربون سنش ۲۱ بود کار میکرد ولی ماشینم داشت شهری ک کار میکرد با شهر من ۷ ساعت فاصله داشت یک ماه دوماه ی بار میرفت میومد بعد ی سال اومد شهر من الان من ۲۳ سالمه و دخترم تو بغلمه شوهرم رعته داروخونه