2777
2789

شجاعی رو هم بررسی کن

من دوسال با قضاتی بودم سر امتحان نهایی و سوالات تشریحی ب مشکل خوردم بخاطر همین زیاد پیشنهادش نمیکنم ولی اگ شما از این لحاظ مشکلی نداری میتونه خوب باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر با هر دو اوکی بودی قضاتیشجاعی هم خیلی خوبه بنظرمسعی کن یه مبحثی مثل حرکت رو ببینی با کدوم بهتر م ...

شجاعی رو قبول ندارم چون تست خیلی کم کار میکنه

میخوام جزوه بگیرم واسه همین انقدر دارم وسواس به خرج میدم از طرفی هم نمیخوام وسطای راه دبیر عوض کنم ، واقعا قضاتی خوبه؟ شما باهاشون پیش رفتی؟

شجاعی رو هم بررسی کن من دوسال با قضاتی بودم سر امتحان نهایی و سوالات تشریحی ب مشکل خوردم بخاطر همین ...

راستش من پشت کنکورم ، صفر صفر نیستم که اگه دبیر جلوم تشریحی کار نکنه به مشکل بر بخورم ، یعنی میتونم همزمان باهاش خودم تشریحی کار کنم

شجاعی رو قبول ندارم چون تست خیلی کم کار میکنه میخوام جزوه بگیرم واسه همین انقدر دارم وسواس به خرج می ...

نه من بعضی مباحث یحیوی دیدم بعضی مباحث شجاعی کلا نمیتونستم با دبیرا فیزیک ارتباط بگیرم

گرما رو با قضاتی دیدم خوب بود واقعا ولی حرکت رو نتونستم بفهمم باهاش دیگه ول کردم

در کل من حدود ۵۴ زدم امسال با اینکارا😅