2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 29 پست
ببین نمیشه یه نظر کلی رو برای همه داد،این رابطه قبل از ازدواج، برای یه سریا خوبه،مثل خود من،ولی ممکن ...

آره دقیقا

شرایط همه یکسان نیست یکی سنتی ازدواج میکنه و عقد برای شناخت طرفشه یکی نه با اعتماد و شناخت کامل ازدواج میکنه

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به طرفت داره

اگه روش شناخت داری و خوبید که عیبی نداره

اما در غیر اینصورت بهتره نباشه تو زمان عقد

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

عزیزم بستگی به شناختت از همسرت داره.من وقتی خانواده ها تایید کردن ازدواجمون رو چند شب قبل از عقد داشتیم.گرچه ما سه سالی هم توو رابطه بودیم.ابراز علاقه و ذوق و شوقمون بود.من انقدر از همسرم اطمینان و آرامش داشتم به خودم بود همون دورانی که توو رابطه بودیم هم اوکی بودم ولی خب عقایدمون و احترام به خانواده ها باعث شد انجامش ندیم

نه اصصلا، اومدیمو باردار شدی میخوایی چیکار کنی؟؟ یا خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لاال از هم جدا شدید و بعدش باردار شدی اون موقع با یه بچه کجا میخوایی بری؟

از نظر من نههه نکنن

اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی؛بدان که به آرزویم رسیدم:)🕊🥀 #شهید_مفقودالاثرخانم عکاس📸🧕

اها اینم بگم خدای نکرده اختلافی پیش بیاد دوران عقد که دوران شناخته دیگع نمیتونی اسمشو از شناسنامت پاک کنی.

زیاد نرو خونشون خونه خودتم اخترام نگه دار که زیاد تنها نشین

شدینم سطحی

نمیدونم چیکارکنم باهاش صحبت کنم بنظرتون؟میگن بهش بدی عروسی نمیگیره برات

عزیزم این کاملا به شناختت مربوط میشه من چند شب قبل عقد داشتم مطمئن هم بودم زیر هیچی نمیزنه و همه چی مثل قبل میره جلو