2777
2789
من خواهرم از ۳۰ سالگی رنگ کرد کلا الان ۳۳ سالشه کلا دکلرش و رنگساژ میزاره بهش میاد اما خب موهاش خراب ...

وای منم دلم نمیاد اصلا موهامو کوتاه کنم میترسم بلوند کنم بعد مجبور شم کوتاه کنم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم دلم نمیاد اصلا موهامو کوتاه کنم میترسم بلوند کنم بعد مجبور شم کوتاه کنم😭

موهارو میسوزونه نابود میکنه

من خودم موهاموو خیلی دوس دارم هم رنگش قشنگه هم لخته لخته هم پرپشت با رشد سریع اما خب یبار این بلارو سرش مبارم 😁

SALVATORE 

موهام فقط فیس فریم کردم وگرنه کلا مشکیه🥺

منم دلم میخواد قبلاً میکردم موهام خراب شد الان تیره کردم پروتیین کردم موهام جون گرفت . اما قبلاً خیلی پرپشت بود خرابش کردم .البته استرس و .. هم ریخت موهام

یه پیشنهاد مثلاً مو کلیپسی تیکه ایی بلوند بذار یا اکستنشن بلوند کن بصورت تیکه ایی یا لایت در حد جلو موهات . صدمش فک کنم کمتر باشه بعدم برش دار. اما اکستنشن کامل نکن ریزش مو میاره شدید

موهارو میسوزونه نابود میکنه من خودم موهاموو خیلی دوس دارم هم رنگش قشنگه هم لخته لخته هم پرپشت با رشد ...

وایی منم دلم میخاد ولی میترسم پشیمون بشم یا موهام بسوزه😭

اکستنشن چقد دوام داره شما انجام دادین؟

زیاد خوب نیست باعث ریزش میشه حتی پیش بهترین بری اما اگه تیکه ایی بزنی با کلیپسی چیزی نمیشه . من رفتم مثلاً مو مصنوعی گرفتم کلیپسی بستم به موهام خیلی قشنگ و طبیعی نیاز به آرایشگر نبود . اما آرایشگاه هم رفتی فقط یا لایت کن

اصلا دکلره نکن بعد لایت هم ماسک آبرسان بزن و روغن نارگیل ارگان اینا. اکستنشن هم فقط تیکه ایی مثلاً جلو مو بیشتر نه کل مو که ریزش بیاره .

زیاد خوب نیست باعث ریزش میشه حتی پیش بهترین بری اما اگه تیکه ایی بزنی با کلیپسی چیزی نمیشه . من رفتم ...

مرسی گلم بخاطر توضیحاتت

مگه لایت با دکلره اینا فرق داره؟ ببخش زیاد سوال میپرسم 😭

مرسی گلم بخاطر توضیحاتت مگه لایت با دکلره اینا فرق داره؟ ببخش زیاد سوال میپرسم 😭

نه خواهش میکنم عزیزم . دکلره میکنن که پایه موهات روشن شه تا بتونن رنگ دلخواهت رو روش بذارن . حالا وقتی دکلره کامل کنن یعنی کل موهات روشن دکلره میشه خب مو کلش آسیب میبینه. اما هایلایت که میکنن دیدی مش میکنن زمینه مثلاً تیره تره اما بصورت تار تار قسمت هایی از مو رنگ روشن تر درمیارن

بزنی اینترنت عکس میاره متوجه میشی عزیزدلم

نه خواهش میکنم عزیزم . دکلره میکنن که پایه موهات روشن شه تا بتونن رنگ دلخواهت رو روش بذارن . حالا وق ...

باشه عزیزدل پس اگه شد هایلایت میکنم بازم مرسی قشنگم 💋💋😍