2777
2789
عنوان

ارتودنسی

181 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من قصد ارتودنسی رو دارم وای خب دندونای خراب زیاد دارم مخصوصا دندونای جلو

باید قبل رفتن برای ارتودنسی اونا درست کنم یا نه برم اول معاینه خودشون راهنمایی میکنند؟

و اینکه توی اصفهان ارتودنتیست خوب میشناسید؟

اول باید برید دکتر معاینه میکنه بعد میفرسته تا عکس opg بگیرید و نگاه میکنه کدوم دندوناتون مشکل داره و میگه اگه مشکل داشت دندوناتون رو ترمیم یا عصب کشی کنید و در مرحله آخر ارتودنسی رو براتون انجام میده ✨

ارزومه فرهنگیان زیست قبول شم 407💚✨🍃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اول باید برید دکتر معاینه میکنه بعد میفرسته تا عکس opg بگیرید و نگاه میکنه کدوم دندوناتون مشکل داره ...

من اینو متوجه نمیشم که

همون اول برم پیش ارتودنتیست یا اینکه اول خرابی هارو درست کنم بعدش برم🙏

اول برو پیش دکتر ارتو خودش راهنماییت میکنه حتی خودشونم معرفی میکنن پیش کی درست کنی دندونات رو

اهان

مچکرم

بعد کارای زیبایی مثل کامپوزیت و اینا هم برای بعد ارتو هست درسته؟!

و یه سوال دیگه اینکه حالا بخاطر هزینه ها و اینچیزا میشه که فقط یه فک رو ارتو کرد یا نمیشه؟

دكتر اول دندوناتو درست ميكنه

كثلا پر كردني و عصب كشي و هرچي لازمه.

بعدش ارتو ميكنه

خودشون ميدونن چيكار كنن و راهنماييت ميكنن

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اهانمچکرمبعد کارای زیبایی مثل کامپوزیت و اینا هم برای بعد ارتو هست درسته؟!و یه سوال دیگه اینکه حالا ...

اره اونا برای بعدشن حتی من پرسیدم گفت که عمل بینی هم باز بعدش انجام بدید بهتره

اره میشه یه فک هم انجام داد حالا باید دکتر خودش تصمیم بگیره مال منو هر دوتاشو ارتودنسی کرد