2777
2789
عنوان

کاربر لیللی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 49 پست
آش نخورده و دهن سوخته😂البته مهم نیس برام فقط خواستم بگم اون یه کاربر دیگه بود اسم کاربریشم عجیب غری ...

شاید چون نینیارو تگ کردی کاش تگ نکنن بذارن بحث بشه هر کسی یه نظر داره دیگه طبق میل شما نیس شرکت نکنین داخل اون تاپیک

شماهم کاربر خوفی هستید 😁♥️

فدات خوبی از خودته❤️

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شاید چون نینیارو تگ کردی کاش تگ نکنن بذارن بحث بشه هر کسی یه نظر داره دیگه طبق میل شما نیس شرکت نکنی ...

اینکه اومده گفته خراب ها لباس زیاد میخرن حرف خوبیه؟

اتفاقا من اصلا نینیار تگ نمیکنم جایی ولی این کاربره مشخص بود عقده ایه 😂

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

حالا من اصلا تو اون تاپیک نگفتم فلان قدر لباس دارم.هنچین اخلاقی ندارم اصلا. ولی همچین عقده ای هایی باید تعلیق بشن

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

اینکه اومده گفته خراب ها لباس زیاد میخرن حرف خوبیه؟اتفاقا من اصلا نینیار تگ نمیکنم جایی ولی این کا ...

نمیدونم والا من اصلا نینیارو تگ نمیکنم چون میدونم اکثر کاربرا با این حرکت مخالفن واسه همین میگم فوقش باهم بحث میکردن تا جوابشو میگرفت

اتفاقا خودمم تعجب کردم چون چند جا دیدم خیلی خوب حرف میزنه فقط تعجب کردم چرا منو تگ کرده و امار لباسا ...

بهش برخورده ذهنش قاطی شده

میاد متوجه میشه شما نبودید

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

ایشون چرا تاپیکاشو این مدلین😑

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کییی

همون لیلی

دشمن فرضی داره انگار

من لباس دارم لباااااس

چیزی که شما نمیدونی چیه و برگ مبپیچین به خودتون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
همون لیلیدشمن فرضی داره انگار من لباس دارم لباااااس چیزی که شما نمیدونی چیه و برگ مبپیچین به خودتون

😂😂

اره دیدم اخه جالب اینه بعدشم قفل میکنه. کلا من اینجا با کسی کاری ندارم مگه اینکه یکی بهم بی احترامی کنه.

😂😂اره دیدم اخه جالب اینه بعدشم قفل میکنه. کلا من اینجا با کسی کاری ندارم مگه اینکه یکی بهم بی احتر ...

شخصیت حالبی نیستن اینایی که داراییشون و میکنن چماق روی سر دیگران

شخصیت حالبی نیستن اینایی که داراییشون و میکنن چماق روی سر دیگران

. حتی من تو اون تاپیکه که پرسیده بودن چند دست لباس و کیف و کفش دارید نظری ندادم. راجع به لباس. فقط دیدم یکی به همه بی احترامی کرده واکنش نشون دادم. انقدد بدم میاد کسی بگه من اینو دارم من اونو دارم