2777
2789
نمیدونم منم تو یه سایت دیدم که این قانون تازه گذاشتن و حق خروج بدون اجازه رو از دخترا گرفتن

نه این قانون از قبل و اول بوده

جدید نیست

دختر بالای ۱۸ برای خروج از کشور نیازی به اجازه نداره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوده از قبل جدید نیستهر بار بری برای تمدید پاسپورت باید اجازه پدر و داشته باشی

منم میگم بوده، اینا انگار ایران زندگبی نمیکردن

همه میدونن این قانون رو

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
نه بابا کی گفته؟ تا وقتی پدر داری اجازه پدر،وقتی شوهر کردی اجازه شوهر

کسی نگفته خودم رفتم پاسپورت گرفتم نیاز به اجازه پدر هم نداشت،از کشور هم خارج شدم اونم نیاز به اجازه نداشت

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که میتوان برایشان جنگید. جی.آر.آر.تالکین
نه قبلاً بود ولی برداشتنش الان میگن دوباره میخوان اون قانون رو برگردونن

برنداشتن عزیزم

حرفش بود که بردارن ولی به اون مرحله که تصویب بشه نرسید

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
وای اصلاً اعصابم خراب شد از وقتی فهمیدم

نه بابا این طور نیست من هم پاسپورت گرفتم هم از کشور خارج شدم هیچ کدوم نیاز به اجازه نداشتن،اینا شایعه اس

منم میگم بوده، اینا انگار ایران زندگبی نمیکردنهمه میدونن این قانون رو

عزیزم چرا انقدر اصرار داری به نظرت یه سرچ بزن تو گوگل خودت متوجه میشس حرفت اشتباهه

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنم

بوده از قبل جدید نیستهر بار بری برای تمدید پاسپورت باید اجازه پدر و داشته باشی

نه نبوده برای تمدید پاسپورت هم بالای ۱۸ باشی و مجرد نیاز به اجازه ی هیچکس نیست مستقل عمل میکنی، برای خروج از کشور هم همینه.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// #ایران عزیزم قوی بمون❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۶/۰۶/۰۶ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

نه بابا این طور نیست من هم پاسپورت گرفتم هم از کشور خارج شدم هیچ کدوم نیاز به اجازه نداشتن،اینا شایع ...

منکه دوستم سه سال پیش با ۳۵ سال سن واسه ترکیه رفتن ازش اذن پدر خواستن شما نمیدونم چجوری رفتی

منکه دوستم سه سال پیش با ۳۵ سال سن واسه ترکیه رفتن ازش اذن پدر خواستن شما نمیدونم چجوری رفتی

به راحتی رفتم😐یعنی اگه خودم نرفته بودم شاید باور میکردم،خب دوست من انقدر سرسختی نیاز نیست برو پاسپورت بگیر ببینم کسی بهت میگه اجازه پدر بیار یا نه😐😐😐😐