2777
2789
عنوان

الهام حمیدی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 6624 بازدید | 58 پست

بالای چهل سالشه ها استارتر می خواستین چه شکلی باشه☺

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اقدس یعنی چی؟

استعاره از زنانی که به زور استفاده از تیپای خز و خیل احساس میکنن خیلی دلبرن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
از وقتی دوتا بچه هاشو از رسانه و مردم مخفی کرد و ادعا کرد مریم مقدسه ازش بدم اومد

اینکه گفت مجرده 

البته من قدیما یادمه تو ی برنامه با شوهر ش اومد 

تازه میگفت فامیلیه شوهرش روشه 

تو دورهمی که گفت مجرده تا حالا ازدواج نکرده😮

بعد یه کلیپ ازش پخش شد گفتش که چون ازدواجش تو سن کم بوده اینجوری گفته 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

چند سال پیش خودم یادمه تو مسابقه ی ستاره ها با شوهرش اومده بود وحتی گفت حمیدی فامیل خودم نیست فامیل شوهرمه اونوقت تو دورهمی گفت تا حالا ازدواج نکرده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

طلاق گرفته

توشب شیشه ای امده بود خیلی سرد راجب شوهرش حرف میزد انگار دوسش نداشت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
چند سال پیش خودم یادمه تو مسابقه ی ستاره ها با شوهرش اومده بود وحتی گفت حمیدی فامیل خودم نیست فامیل ...

نازی

حالا نیس که ۱۸ سالشه

اگه بگه دختره همینجوری واسش کف و خون بالامیارن

ضایعتره که تا این سن دختربودن

نازی حالا نیس که ۱۸ سالشه اگه بگه دختره همینجوری واسش کف و خون بالامیارن ضایعتره که تا این سن دخت ...

اره دیگه ازدواجی که مردم ازش خبر داشتن رو نباید دروغ بگه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

من که خیلی وقت پیش تو مجله خوندم شوهر داشت

کلی هم درباره شوهرش حرف زده بود

طلاق گرفته

از بچه خبر نداشتم ولی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔