2777
2789
عنوان

زندگی یا جدایی

194 بازدید | 24 پست

دوستان خواهشا با دقت بخونید جوابتون برام مهمه

من وشوهرم ۱۵ ساله ازدواج کردیم و۲تابچه داریم تا۳ سال پیش زندگی معمولی داشتیم تا اینکه خواهرم ازدواج کرد بخاطر باجناق که چرا اونو گذاشتن فلان نخره ولی من خریدم باخانواده سه ساله قطع ارتباطه ۱سالو نیمم هست که نمیزاره بچه هامبا خانوادم وفامیلام ارتباط داشته باشن ولی با خودش همه جا میبره عروسی برادرم نیومد مادرم بیمارستان بود نیومد الانم پدرش فوت شد پیشاپیش گفت خانوادت نیان وگرنه قاطی میکنم

الان خیلی بهم ریختم دنبال جدایی هستم تمام خرج مراسم بامابود ولی از سمت من کسی نباید میومد دنبال کار بودم جور نکرد برای خواهرش معلمی جور کرد الان همون خواهرش برام قیافه میگیره الان نقش من چیه توزندگی

برو مشاوره ...خودشم ببر ..اینکه زندگی نیست ..داری هم خودت زجر میکشی هم مطمئنا بچه هات ..مشکل رو ریشه یابی کن وحل کن

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بردم فایده نداشت

چه چیزی دیده یا شنیده که اینقدر کینه داره؟؟ ریشه مشکلتون یه جای دیگست..۱۵ سال زندگی رو الکی خراب نکنید ...بزرگتر نداره بشینه باهاش صحبت کنه ...

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

چه چیزی دیده یا شنیده که اینقدر کینه داره؟؟ ریشه مشکلتون یه جای دیگست..۱۵ سال زندگی رو الکی خراب نکن ...

نه والا پدر مادرش آدم حساب نمیکنه

بنظرم کینه از اینه که شنود گذاشت خونه صحبتای منو خانوادم شنید

نه والا پدر مادرش آدم حساب نمیکنه بنظرم کینه از اینه که شنود گذاشت خونه صحبتای منو خانوادم شنید

وااای ....چه شوهری ...خودت بشین باهاش حرف بزن ..رک بگو از اینکاراش ناراحتی ...حرف بدی پشتش زدی که اینجور دلخوره؟؟

این که نشد زندگی وقتی مراسمای طرف تو نیومد تو هم نمیرفتی

اتفاقا شوهر منم چند سال پیش تو مراسم داییم زودتر از معمول برگشت و دنبال بهانه بود کلا منم نگه داشتم دایی خودش فوت کرد روز اول رفتم مسجد یه ربع نشستم اومدم نه سر خاک نه مراسمای دیگه نرفتم درست شد