2777
2789
عنوان

🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫سکوت نکنید🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست
اوکیه ولی پدر مادر هرکسی نیست که قرار باشه توهین کنیم! ابدا و هرگز

چرا چیزای رهن خودتو نسبت میدی بمن

سکوت نکردن با بی ادبی کردن فرق میکنه

من حاضر نیستم در مقابل کوچیک ترین اسیبی سکوت کنم.تو فکر کن بی ادبم یا وحشیم

این کاربری دست سه نفره♥️🌱

به باباش گفته احمق؟؟؟؟😐😐😐

آره تاپیک قبلشو نگاه ایشالا که رو در رو نمیگه حداقل تو دلش میمونه

رهبر شهیدم خطاب به خانواده شهدا فرمودند هروقت من فکر این را می کنم که این جنگ این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا با تصادف بمیریم با تب بمیریم از تصور این فکر خدا شاهد است به قلبم فشار می آید🕊پدر عزیز و مهربونم هیچ چیزی جز شهادت لیاقت قلب مهربونت نبود به اون گفتند به پناهگاه بروید اما ایشان فرمودند من سال ها در نماز شبم دعای شهادت کردم چرا به پناهگاه بروم در حالی که مردم در زیر آتش هستند شما به آرزویت رسیدی آقاجان دل ما برای دیدارت تنگ میشود میگفتند در زیر کوه ها پنهان شده ای نمیدانستند شما در خط مقدم هستی سلام ما را به مادرت فاطمه زهرا(س) و پدرت امیرالمؤمنین (ع) برسان سلام ما را به جد شهیدت حسین بن علی(ع) برسان تاریخ قلمت بشکند اگه ننویسی که به زمان خطر فرار نکرد قلمت بشکند اگه ننویسی به جای فرار با اموال مردم در محل کار خود در بیت رهبری ماند برای عزت ایرانی تاریخ قلمت بشکند گر ننویسی که در پناهگاه نبود قلمت بشکند گر ننویسی فرزندانش را شبانه با اموال مردم نفرستاد کشور های دیگر و با خود شهید شدند رهبر عزیزم منو و خانوادم پای عهدی که باهات بستیم تا آخرین قطره ی خون در برابر دشمن ایستادگی میکنیم ما با یزید بیعت نمیکنیم آقاجون برامون دعا کن ما هم این چنین پایانی داشته باشیم دعا کن فدای آب و خاک کشورمون شیم 💚🕊دیدار به قیامت عزیزتر از جانم🕊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا چیزای رهن خودتو نسبت میدی بمنسکوت نکردن با بی ادبی کردن فرق میکنهمن حاضر نیستم در مقابل کوچیک تر ...

بله فرق میکنه اگه منظورت اینه فقط سکوت نکنیم و بدون توهین و بدی صحبت کنیم موافقم

از پس ظلمت بسی خورشید هاست🌱

بی احترامی ینی فرضا پدرتو تو خونه ببینی بزنی تو گوشش رد کنی بریخب این ادم ی گاوهاما اون حرف من ینی پ ...

ببین شما همین الان به منی که نمیشناسی با نهایت خشم و زشتی توهین کردی. فکر نمیکنی شاید با اونا هم همینقدر زشت حرف میزنی؟ من که تو رو نمیبینم و تو هم منو نمیبینی اما چی باعث میشه به رفتار و گفتار خودت فکر نکنی و انتظار داشته باشی باهات خوب رفتار بشه. دختر خوب پوشش شما فقط به خودت مربوط نیست این جملات مال کسانی هست که خانواده ای ندارن. تو خانواده هر موفقیتی مال همه خانواده ست و هر شکستی هم مال همه س. چون بخوای نخوای قلبشون برای هم میتپه حتی اگه ظاهرا بداخلاقی کنن با هم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
آره تاپیک قبلشو نگاه ایشالا که رو در رو نمیگه حداقل تو دلش میمونه

تازه میگه از منه دهه هشتادی به شما ها نصیحت؟ واقعا زشته الان رفتم دیدم.... یعنی چی واقعا 😐

واقعا؟لطفا ی اسکرین شات بگیر بفرست خودمم ببینم

چشم بینا داشته باشی می بینی لازم نیست من نشونت بدم

رهبر شهیدم خطاب به خانواده شهدا فرمودند هروقت من فکر این را می کنم که این جنگ این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا با تصادف بمیریم با تب بمیریم از تصور این فکر خدا شاهد است به قلبم فشار می آید🕊پدر عزیز و مهربونم هیچ چیزی جز شهادت لیاقت قلب مهربونت نبود به اون گفتند به پناهگاه بروید اما ایشان فرمودند من سال ها در نماز شبم دعای شهادت کردم چرا به پناهگاه بروم در حالی که مردم در زیر آتش هستند شما به آرزویت رسیدی آقاجان دل ما برای دیدارت تنگ میشود میگفتند در زیر کوه ها پنهان شده ای نمیدانستند شما در خط مقدم هستی سلام ما را به مادرت فاطمه زهرا(س) و پدرت امیرالمؤمنین (ع) برسان سلام ما را به جد شهیدت حسین بن علی(ع) برسان تاریخ قلمت بشکند اگه ننویسی که به زمان خطر فرار نکرد قلمت بشکند اگه ننویسی به جای فرار با اموال مردم در محل کار خود در بیت رهبری ماند برای عزت ایرانی تاریخ قلمت بشکند گر ننویسی که در پناهگاه نبود قلمت بشکند گر ننویسی فرزندانش را شبانه با اموال مردم نفرستاد کشور های دیگر و با خود شهید شدند رهبر عزیزم منو و خانوادم پای عهدی که باهات بستیم تا آخرین قطره ی خون در برابر دشمن ایستادگی میکنیم ما با یزید بیعت نمیکنیم آقاجون برامون دعا کن ما هم این چنین پایانی داشته باشیم دعا کن فدای آب و خاک کشورمون شیم 💚🕊دیدار به قیامت عزیزتر از جانم🕊

ببین شما همین الان به منی که نمیشناسی با نهایت خشم و زشتی توهین کردی. فکر نمیکنی شاید با اونا هم همی ...

پس پوشش اونا هم باید بمن مربوط باشه

از فردا برم ب مامان بابام بگم چی بپوشن چی نپوشن

این کاربری دست سه نفره♥️🌱

پس پوشش اونا هم باید بمن مربوط باشهاز فردا برم ب مامان بابام بگم چی بپوشن چی نپوشن

چند سالته تو؟ لابد ۱۳ ۱۴پوشش اونا به تو ربطی نداره ولی پوشش تو ربطی داره هنوز واقعا این موضوع رو درک نکردی؟ به این چیزا میگی مغز بسته و یخ زده؟ پس یهو بگو هیچ نسبتی باهاشون نداری

تازه میگه از منه دهه هشتادی به شما ها نصیحت؟ واقعا زشته الان رفتم دیدم.... یعنی چی واقعا 😐

هعییی اینا همونایین که معتقدن باید به عقاید هم احترام بزاریم

پس پوشش اونا هم باید بمن مربوط باشهاز فردا برم ب مامان بابام بگم چی بپوشن چی نپوشن

آره شما هم میتونی بشینی باهاشون در مورد پوششون حرف بزنی. دلایلت رو بگی و دلایل اونا رو هم بشنوی. خیلی وقتا همینکه با هم حرف بزنید خیلی چیزا حل میشه. اگر اونا دلایل خوبی ندارن با مشاور حرف بزن البته مشاور درست و حسابی و با سواد. فقط بدون لجبازی فقط کار رو خرابتر میکنه. من معلم بودم سالها و شکاف شما با نسل خودمون رو میفهمم اما به عنوان کسی که سالها دلسوز بچه ها بودم بهت میگم هیچ کس خیرخواه تر از پدر و مادر برات نیست. اگر نگران پوششت هستند چون اونا ده سال بعد رو میبینن. نتیجه حیا و عدم حیا رو در خود تو میبینن و قصدشون آزار تو نیست ابدا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
میگه پوشش من به پدر مادرم ربطی نداره اگه اینجوریه پوشش اونام به من ربط داره 😐

چی بگم خدا کمک کنه