2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 76 پست

کسی قرص مدروکسی مصرف کرده؟! من ماه قبل مصرف کردم ۱۸ خرداد پری شدم باز ۳۰ ام دچار لک بینی شدم😩 طبق برنامه روز تخمک گذاریم بود و نشد اقدام کنم الان یعنی من پری شدم؟!

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو میگم. داره. بعضیا فکر میکنن نداره. 

منم همه رو مسخره میکردم و میگفتم مگه میشه داشته باشه ولی سر خودم اومد واقعا تو شوک بودم حتی یه قطره منی هم وارد بدنم نشد و همونطوری باردار شدم 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
مدروکسی؟برا چی خوردی؟من نه دوستان کسی مدروکسی خورده؟

برای تنظیم پری و اقدام خون تازه نیس تیره هس 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
خوب ناخواسته شد دیگه با پیش انزال 

خوش ی حالتون ان شالله نی نی ب سلامتی دنیا بیاد برای منم دعا کنید من ک بعد کلی امید و کلی اقدام پریروز خود ب خودی سقط شد رفت از وجود م 

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 
خوش ی حالتون ان شالله نی نی ب سلامتی دنیا بیاد برای منم دعا کنید من ک بعد کلی امید و کلی اقدام پریرو ...

😭😭