2777
2789
عنوان

مردم چی میگن؟

298 بازدید | 18 پست

سلام

من خیلی قضاوت بقیه در مورد کارام و تصمیماتم برام مهمه ...میدون این بده اما عادت کردم...کسی راهکاری نداره که چطور این عادتمو ترک کنم؟

دیگه خودمم از دست خودم خسته شدم هر کاری میکنم همش به فکر اینم بقیه چی میگن

کسی بوده قبلا براش مهم بوده باشه اما الان نه؟

اعتماد بنفس تون رو ببرید بالا 

و  همیشه طوری زندگی کنید ک

جلوی خودتون و خداتون و وجدان تون  سربلند باشید

والا مردم  همیشه حرف میزنن....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد بنفس رو ببر بالا عزيزم و به خودت باور داشته باش 

مردم هميشه حرف مى زنند حالا هر كارى كه بكنى چه موافقت باشند چه مخالف 

سعى كن خودت باشى و از زندگيت لذت ببرى 

دنيا دوروزه خوب و خوش باشى هميشه عزيزم 

به خاطر حرف مردم خیلی روزهای قشنگ زندگیم حروم شد خیلی پول از دستم رفت خلاصه به خاطر حرف مردم باختم متوجه شدم اما خیلی دیر زمانی که ضررهای روحی، جسمی و مالی فراوانی دیدم 

دیگه برام حرف مردم اهمیت نداره خودم رو عشقه

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
همین الان آرامش زندگیمو از دست دادم

عزیزم این چیزی که فک میکنی از دست دادی کمه  هنوز من سلامتیمو زیباییمو فکر و روح و استعداد و همه چیزمو به خاطر حرف مردم از دست دادم همین الان این عادتو بذار کنار و گرنه تباهی 

به خاطر حرف مردم خیلی روزهای قشنگ زندگیم حروم شد خیلی پول از دستم رفت خلاصه به خاطر حرف مردم باختم م ...

منم روزای قشنگ نامزدی و عقدم بخاطر اینکه همش حواسم ب اینه ک دوستام راجع ب من چی فک میکنن داره خراب میشه