2777
2789

🌹🌹 از طرف همه خوبان دو عالم، به نیت فرج امام زمان(عج)، برای:

۱. ازدواج موفق همه جوانهایی که مشتاق تشکیل خانواده هستند.

۲. رفع مشکلات متأهلین؛ از جمله مشکلات اخلاقی و رفتاری همسر، خیانت، فرزندآوری، مشکلات اقتصادی و سایر گرفتاریهای زندگی مشترک

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

💟💟💟 قوانین مهم ختم روزانه سوره بقره و 30 هزار استغفرالله 💟💟💟

🌹🌹 از طرف همه خوبان دو عالم، به نیت فرج امام زمان(عج)، برای:

**۱.** ازدواج موفق همه جوانهایی که مشتاق تشکیل خانواده هستند.

**۲.** رفع مشکلات متأهلین؛ از جمله مشکلات اخلاقی و رفتاری همسر، خیانت، فرزندآوری، مشکلات اقتصادی و سایر گرفتاریهای زندگی مشترک

لطفاً پیش از شرکت در ختم، قوانین زیر را با دقت مطالعه فرمایید و تنها در صورتی اعلام آمادگی کنید که امکان همراهی و پایبندی به آنها را تا پایان داشته باشید.

**1️⃣ زمان شروع و پایان ختم**

ختم از «21 شهریور، شنبه» آغاز میشود و تا «30 مهر، پنج شنبه» ادامه خواهد داشت.
چنانچه تعداد شرکتکنندگان زیاد باشد، ختم پس از 30 مهر نیز ادامه پیدا میکند.

**2️⃣ زمان انجام**

هر فرد، ختم رو در بازه 24 ساعت، یعنی از «اذان صبح امروز» تا «اذان صبح روز بعد» انجام دهد.

**3️⃣ اعلام انجام ختم در گروه**

پس از انجام ختم، لطفاً در تاپیک با لایک کردن پیام همان روز اعلام فرمایید:

برای حفظ نظم و اطمینان از ادامه منظم ختم، هر فرد لازم است «حداقل یک روز در میان» در تاپیک، لایک پیام همان روز، رو داشته باشد.

**4️⃣ صدقه**

لطفاً در **روز شروع ختم، روز پایان ختم و همچنین روزی که نوبت خودتان است** صدقه بدهید.

**5️⃣ در صورت نداشتن امکان پرداخت صدقه**

اگر امکان پرداخت صدقه برایتان فراهم نبود، میتوانید بهجای آن:

🔹 یک سوره **یس** بخوانید و به حضرت فاطمه(س) هدیه کنید.
🔹 یک سوره **واقعه** بخوانید و به امیرالمؤمنین علی(ع) هدیه کنید.

**6️⃣ نماز و نائب**

برای این ختم، **نماز خاصی در نظر گرفته نشده و نیازی به گرفتن نائب نیست.**

**7️⃣حاجت**

برای این ختم می توانید «حاجت های مختلف»در نظر بگیرید.

**8️⃣ صلوات و اعمال نیک**

پیش و پس از خواندن اعمال، «چند صلوات» بفرستید.

**9️⃣ و از همه مهمتر «ترک گناه**

و از همه مهمتر، در طول مدت ختم، تلاش کنید حتما از گناه (غیبت، دروغ، آزار کلامی یا هر نوع ظلمی،....) دوری کنید و تا حد امکان به انجام «کارهای خیر و نیک» توجه داشته باشید.

🌷 امیدواریم با نیت خیر و همراهی یکدیگر، این ختم را با نظم و پایبندی تا پایان ادامه دهیم.

🤲 **التماس دعا از همه عزیزان**

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵۰۰ استغفار

عزیزم، این چله روزانه است تا 40 روز و روزی یه بار خواندن سوره بقره و گفتن حداقل 1000 تا سقف 30000. و به نیت ازدواج هست. اگه تمایل داشتید ثبت نام کنید

عزیزم، این چله روزانه است تا 40 روز و روزی یه بار خواندن سوره بقره و گفتن حداقل 1000 تا سقف 30000. و ...

دوست دارم بردارم میترسم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

دوست دارم بردارم میترسم

به معجزه هاش میارزه عزیزم، الان داستانهای واقعی معجزات خواندن سوره بقره و 30000 استغفار روزانه رو میزارم...

به معجزه هاش میارزه عزیزم، الان داستانهای واقعی معجزات خواندن سوره بقره و 30000 استغفار روزانه رو می ...

میدونین از چی میترسم نتونم بخونم نرسم مدیون شما و خدا بشم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

#داستان_استغفار

🌿داستان عجیب خودم در رابطه با استغفار براتون تعریف میکنم پاک و منزه است کارها و افعال پروردگار.

🔹دوست داشتم این داستان را برای همه #دخترانم و همه کسانی که احتیاج به پول و احتیاج به #تغییر_زندگی و معیشتشان دارند تعریف کنم و در کل برای همه کسانی که میخواهند با استغفار زندگیشان را تغییر دهند.

🔸من دختری عادی و از خانواده ای فقیر بودم و خوراک ساده و پوشاک عادی میپوشیدم طوری که حتی خجالت میکشیدم با دختران و رفقایم بیرون بروم و به دوست و آشنایانم سر بزنم و باز شکر الله و در این ایام شنیده بودم که کسانی با استغفار زندگیشان تغییر کرده و الله برای آنان بیشتر عطا کند

🔹منم خواستم زندگیم رو تغییر دهم و به همین خاطر خودم رو در یک فضای دینی قرار دادم و شروع به #خواندن #داستانهای_استغفار کردم به امید اینکه الله متعال زندگی من رو هم تغییر بده پس شروع به #استغفار کردم و #تلاوت_سوره_بقره و #نماز_شب و #دعا کردم تا #الله_متعال همسری صالح نصیبم کند تا به وسیله اون زندگی من هم تغییر کنه .

🔸مهم این است شکر خدا با استغفار و تلاوت سوره بقره و دعا و همسر صالح تونستم #رویاهایی که در جوانی داشتم رو بهشون برسم و شکر خدا الله خانه ای عالی نصیبم کرد و #همسری که از شناخته شده های شهر و مملک هست را نصیبم کرد که از خانواده معروف هستند که همگی با دعا و استغفار نصیبم شد

که خودم اصلا به فکرم هم خطور نمیکرد با چنین کسی ازدواج کنم و ای دخترانم به الله قسم همگی این سخنان گفتم به حقیقت برای من رقم خورد.

🔹اما اوایل خانواده همسرم قبول نمیکردند با ازدواج ما که الله متعال به واسطه استغفار من همه آنها را #راضی کرد و الله متعال دوستان خیلی خوبی نصیبم کرد و همگی اینها به واسطه استغفار به من داده شد و اینکه من به شما توصیه میکنم برای مشکلات خودتون با الله خلوت کنید و از الله رزق بخواهید چون رزق میتونه مال باشه یا همسری صالح یا هر چیز دیگری و اینکه الله کسی است که غیر ممکن ها رو ممکن میکنه و استغفار و #صلوات زیاد بگید و من داستان خودم رو خیلی مختصر بیان کردم

@hajatravai313

میدونین از چی میترسم نتونم بخونم نرسم مدیون شما و خدا بشم

💜🌸💜🌸💕💕✨
🌸💕✨🕊
💜✨🕊
🌸🕊
💕
✨
#خاطرات_مردم_عرب_از_استغفار

ترجمه شده از کاربران عرب زبان

همکارانی داشتم که به من تهمت میزدند و همواره نگران حضورشان در بیمارستان بودم. در هنگام نماز عصر، شیخی درس میداد و دربارهٔ فضیلت استغفار سخن میگفت و این آیه را تلاوت کرد: «وَمَا كَانَ اللَّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ يَسْتَغْفِرُونَ» (و خداوند آنان را عذاب نمیکند در حالی که استغفار میکنند). سپس شیخ ادامه داد: اگر بنده از پروردگارش استغفار کند و از توبه غافل نشود، خداوند او را عذاب نمیکند و به او رنج نمیبخشد. پس هر چیزی که زندگیات را تلخ کند، به خاطر گناهان و غفلت از استغفار است. هر بلایی که به سرت میآید، برای کفارهٔ گناهانی است که از آنها غافلی؛ خداوند آنها را در دنیا میبخشد، چون تو غافلی، و بلا بنده را به یاد پروردگارش میاندازد تا بازگردد و استغفار کند و دعا و زاری کند.

دکتر میگوید: انگار برای اولین بار بود که به این آیه و هشداری که در آن بود، توجه میکردم. پس تصمیم گرفتم بر استغفار مداومت کنم و فهمیدم که آنها (همکاران) بلایی هستند که جز با توبه و بازگشت به خدا از من برداشته نمیشوند. میگوید: چهار ماه بعد از مداومت بر استغفار، مدیر بیمارستان شدم و آنها به جای دیگری منتقل شدند.

پس ای بندگان خدا، بدانید هر چه زندگی شما را تلخ و شما را به رنج میاندازد، به خاطر گناهان قدیمی، گناهان سالها و خلوتهایی است که فراموش کردهاید و زنگاری است که قلب را پوشانده و آن را غافل و سرگرم ساخته تا شیطان با آن بازی کند. بدانید که هر رنجی در دنیا به شما میرسد، بلایی است برای پالایش شما، چون شما اسباب را دنبال نکرده و از خداوند برای اعمالتان، گناهان خلوت و آنچه ناچیز میپندارید (مانند ربا خواری، تماشای آنچه خدا را خشنود نمیکند، و ...) استغفار نکردهاید. بیماریات، گرفتاریات در فرزندت، برای اصلاح و شفایش، بر استغفار مداومت کن. مدیری که در کار تو را آزار میدهد، مداومت کن بر استغفار. در خانه، در خیابان، افرادی که به تو ظلم میکنند، بر استغفار مداومت کن. به قدرت خدا، آنها در برابرت فروتن خواهند شد و خداوند تو را عزت خواهد بخشید. فقط خود را با مداومت بر استغفار از گناهان گذشته پاک کن. همسرت، بیماری، ناسازگاری، تنگی روزی... استغفار شخصیتت را تغییر میدهد و تو را متعادل میسازد. استغفار همچنین عباداتی را که بر تو سنگین بوده (مانند سورهٔ بقره و قیاماللیل) برایت هموار میکند.

💖 @khaterate_namazshab114💖

✨
💕
🌸🕊
💜✨🕊
🌸💕✨🕊
💜🌸💜🌸💕💕✨

من تاپیک قبلتونو دیدم

برای ازدواج به کسی بسپرید

یا سایت آدم و حوا ثبت نام کنید

دیگ سنتون کم نیست ک خجالت بکشید