2777
2789
بازم ارزونهانس یکم بکشه بالا این رقم ها خاطره میشه

منیه ۴۰ ۴۵ گرمی دارم دلم میخواد خونه ارزون باشه خونه دار بشیم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منیه ۴۰ ۴۵ گرمی دارم دلم میخواد خونه ارزون باشه خونه دار بشیم

منم پنجاه گرم دارم میخوام خودمو عوض کنم بزرگتر کنم ولی همه چی باهم گررون میشه هرچی طلا داشتم تا الان دادم ماشین شوهرم هی دوست داره ماشین عوض کنه حیف ....

منم پنجاه گرم دارم میخوام خودمو عوض کنم بزرگتر کنم ولی همه چی باهم گررون میشه هرچی طلا داشتم تا الان ...

من قبلا داشتم مغازه خریدیم..اللن دارم جمع نیکنم برای خونه ..ولی ب قول شما نمیشه دست یافت خونه خیلی بالاتر میره

منم پنجاه گرم دارم میخوام خودمو عوض کنم بزرگتر کنم ولی همه چی باهم گررون میشه هرچی طلا داشتم تا الان ...

خونه ها هم یه دفعه رفت بالا

شوهر منم دیشب از عوض کردن ماشینش میزد ولی من هیچی نگفتم من دلم خونه میخواد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.