tak_giiiiiiiiirl مدیر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 عنوان تو باشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 60 پست ازم عکس گرفته شد و ظاهراً قراره استوری شه چه کار کنم بچه ها؟ امروز | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 2660 شکایت که نه ولی خب زنیکه روانی مطلقه فکر میکنه همه مثل خودش زیر همه هستن باید محکم برخورد کنی دختریه بار بهت گفت بگو خانم فلانی نمیخوام لطفا دیگه اصرار نکنید که مزاحم کار من میشید روز خوش 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
آرگونargon عضویت: 1405/04/15 تعداد پست: 343 آره من خیلی آدم آروم و نرمی ام کار به هیچ کس ندادم منم همینطورم... درکت میکنم چی میگی ولی من در این مواقع با دست و پا و صدای لرزون هم که شده باشه از خودم دفاع میکنم
tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 باید محکم برخورد کنی دختریه بار بهت گفت بگو خانم فلانی نمیخوام لطفا دیگه اصرار نکنید که مزاحم کار من ... از این به بعد سعی میکنم محکم تر برخورد کنمممم ولی اینا همه از این ناراحتن که مدیریت به من اعتماد بیشتری داره
tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 منم همینطورم... درکت میکنم چی میگی ولی من در این مواقع با دست و پا و صدای لرزون هم که شده باشه از خو ... من نمیتونم واقعا و دعا کن مدیریت طرف من باشه چون من فقط گفتم تو عکس نیوفتمم
آرگونargon عضویت: 1405/04/15 تعداد پست: 343 آره ☹️ وای الان آتیش میگیرم یعنی چی 😤بعضیا چقدر بیشعورن توروخدا ساده نگذر یه کاری کن بازم با اون صاحب باشگاه مطرح کن و همونطور به روش خودت اروم ولی محکم روی خواسته ت وایسا یعنی چی؟ پناه برخدا
tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 وای الان آتیش میگیرم یعنی چی 😤بعضیا چقدر بیشعورن توروخدا ساده نگذر یه کاری کن بازم با اون صاحب باشگ ... طفلک مدیریت که همیشه هوای منو داره و من چون نمیخوام اذیت شه شاید بهش هیچی نگم اما خیلی به دلم اومد خیلی خیلییییی
tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 منم همینطورم... درکت میکنم چی میگی ولی من در این مواقع با دست و پا و صدای لرزون هم که شده باشه از خو ... درخواست دوستی هم قبول میکنید؟
آرگونargon عضویت: 1405/04/15 تعداد پست: 343 طفلک مدیریت که همیشه هوای منو داره و من چون نمیخوام اذیت شه شاید بهش هیچی نگم اما خیلی به دلم اومد خ ... تو دیگه چقدر ارومی👀 اذیت نشه چه صیغه ایه عکس نامناسب یک نفر که راضی هم نیست از باشگاه اون داره درز میکنه بیرون.باید بگی
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 2660 از این به بعد سعی میکنم محکم تر برخورد کنمممم ولی اینا همه از این ناراحتن که مدیریت به من اعتماد بیش ... از حسودیه پستوکل بر خدا دفعه های بعد محکم تر بخورد کن🤍🫂🪩 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 تو دیگه چقدر ارومی👀 اذیت نشه چه صیغه ایه عکس نامناسب یک نفر که راضی هم نیست از باشگاه اون داره درز ... وقتی درز کرد تعزیرات اومد پلمپ کرد وقتی به ضرر باشگاه تموم شد وقتی همه به جون هم افتادن وقتی شوهر چند تا از بچه ها زنگ زدناون موقع همو میبینیم
tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3192 از حسودیه پستوکل بر خدا دفعه های بعد محکم تر بخورد کن🤍🫂🪩 میتونم درخواست بدم حرف بزنیم؟
ocean__ عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 974 من به مربی گفتم بهم توپیدددحتی بهم گفت بچه شدی غلط کردن شکایت میتونی کنی باشگاهتو عوض کن بعد
ocean__ عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 974 طفلک مدیریت که همیشه هوای منو داره و من چون نمیخوام اذیت شه شاید بهش هیچی نگم اما خیلی به دلم اومد خ ... عکست چجوری بود اصلا
نرگسسسسسسسسسسسس76 عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 1348 یعنی چی بهت توپیدن شما حق داری نهای عکست استوری بشهبهشون پیام بده من نمیخام عکسم استوری بشه و حذف نکن اگر استوری کردن میتونی اقدام کنی