2777
2789
شکایت که نه ولی خب زنیکه روانی مطلقه فکر میکنه همه مثل خودش زیر همه هستن

باید محکم برخورد کنی دختر

یه بار بهت گفت بگو خانم فلانی نمیخوام لطفا دیگه اصرار نکنید که مزاحم کار من میشید روز خوش

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید محکم برخورد کنی دختریه بار بهت گفت بگو خانم فلانی نمیخوام لطفا دیگه اصرار نکنید که مزاحم کار من ...

از این به بعد سعی میکنم محکم تر برخورد کنمممم

ولی اینا همه از این ناراحتن که مدیریت به من اعتماد بیشتری داره

منم همینطورم... درکت میکنم چی میگی ولی من در این مواقع با دست و پا و صدای لرزون هم که شده باشه از خو ...

من نمیتونم واقعا

و دعا کن مدیریت طرف من باشه چون من فقط گفتم تو عکس نیوفتمم

آره ☹️

وای الان آتیش میگیرم یعنی چی 😤

بعضیا چقدر بیشعورن

توروخدا ساده نگذر یه کاری کن

بازم با اون صاحب باشگاه مطرح کن و همونطور به روش خودت اروم ولی محکم روی خواسته ت وایسا

یعنی چی؟ پناه برخدا

وای الان آتیش میگیرم یعنی چی 😤بعضیا چقدر بیشعورن توروخدا ساده نگذر یه کاری کن بازم با اون صاحب باشگ ...

طفلک مدیریت که همیشه هوای منو داره

و من چون نمیخوام اذیت شه شاید بهش هیچی نگم

اما خیلی به دلم اومد خیلی خیلییییی

طفلک مدیریت که همیشه هوای منو داره و من چون نمیخوام اذیت شه شاید بهش هیچی نگم اما خیلی به دلم اومد خ ...

تو دیگه چقدر ارومی👀 اذیت نشه چه صیغه ایه

عکس نامناسب یک نفر که راضی هم نیست از باشگاه اون داره درز میکنه بیرون.

باید بگی

از این به بعد سعی میکنم محکم تر برخورد کنمممم ولی اینا همه از این ناراحتن که مدیریت به من اعتماد بیش ...

از حسودیه پس

توکل بر خدا دفعه های بعد محکم تر بخورد کن🤍🫂🪩

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

تو دیگه چقدر ارومی👀 اذیت نشه چه صیغه ایه عکس نامناسب یک نفر که راضی هم نیست از باشگاه اون داره درز ...

وقتی درز کرد تعزیرات اومد پلمپ کرد

وقتی به ضرر باشگاه تموم شد

وقتی همه به جون هم افتادن

وقتی شوهر چند تا از بچه ها زنگ زدن

اون موقع همو میبینیم