2777
2789
عنوان

انتخاب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 51 پست

شاید خودخواهانه باشه ولی کسی رو که دوستش دارم بعد که نجاتش دادم اونم بمن علاقه مند میشه

اخه نمیشه باکسی باشی که اصن دوستش نداشته باشیبعد یه مورد دیگه نگفته که اونی که دوستش داری دوستت نداره که پس ممکنه دوستت هم داشته باشه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچکدومو خودمو پرت میکردم که انتخابی نباشه☹😒

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
خب حالااین نظرسنجی براچی بود؟جوابی هم داره

راستش یکی ازدوستام برام فرستادبعدشم منم جواب دادم گفت شخصیتتودریه کلمه میگه.ولی بنظرم بیشترجنبه سرگرمیه وشایدم درست باشه

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    

[QUOTE=62443578]اینایی که میگن کسی که دوستم داره پاش بیوفته با کسی ازدواج میکنین که دوسش دارین یا اونی که دوستون دار ...[/QUOTE توی شرایطی که الان هستم همیشه میگم ای کاش با کسی که دوسم داشت ازدواج میکردم 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792