2777
2789
عنوان

عاشق شدم🚶‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 67 پست
به مادرت بگو بره خواستگاری

ببینید بحث خواستگاری و دختره نیست

بحث رفیقمه

میترسم ناراحت بشه

یا بعد ازدواج نتونیم ارتباط بگیریم

حتی انگار خودمم یجوری میشم ک اگه همه چی اوکی شد یادم بیوفته رفیقم ی تایمی از خانمم خوشش میومد

نمیدونم این چیزا واقعا مسئله بزرگیه یا نه

ولی خب ذهنمو درگیر کرده و نمیزاره تصمیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحثم گفتن نیستمیتونم پیامم بدمبحثم رفیقمهمیترسم ناراحت بشهیا بعد ازدواج نتونیم ارتباط بگیریمحتی انگا ...

خب مگه نمیگی دختره ردش کرده اونم بیخیال شده پس حرص چیو میخوری اونم دیگه براش مهم نیست ولی تو حست واقعیه پس نزار این وسط عذاب بکشی منطقی نگاه کن

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

به رفیقم یا دختره؟

ب دختره بگو.منتها رفتی زیاد تو چشماش نگاه نکنیا کاری نکنفک کنه هولی قهرش میگیره البته من نمیدونمسر سنگینه یا نه ولی اگ سرسنگبن باشه ک احتمال زیاد هست وگرنه چش شما مردا رونمیگیره 😅اگ زیاد گستاخ و بی شرمحرف بزنی بدش میاد

اول مطمعن شو واقعا

ببین بحث رفیقم ک گفتم تو پیام قبلی مفصل(بزار کپی کنم)

میترسم ناراحت بشه

یا بعد ازدواج نتونیم ارتباط بگیریم

حتی انگار خودمم یجوری میشم ک اگه همه چی اوکی شد یادم بیوفته رفیقم ی تایمی از خانمم خوشش میومد

نمیدونم این چیزا واقعا مسئله بزرگیه یا نه

ولی خب ذهنمو درگیر کرده و نمیزاره تصمیم بگیرم

ببین بحث رفیقم ک گفتم تو پیام قبلی مفصل(بزار کپی کنم)میترسم ناراحت بشهیا بعد ازدواج نتونیم ارتباط بگ ...

بله خیلی مسئله بزرگیه

والا ما بدونیم طرفمون قبلا با یه ادمی بوده تا اخر عمر از اون ادم متنفر میشیم

بچه شماست؟ حیف درد زایمانتون.

ب دختره بگو.منتها رفتی زیاد تو چشماش نگاه نکنیا کاری نکنفک کنه هولی قهرش میگیره البته من نمیدونمسر س ...

بله سر سنگینه

منم اصلا خیلی کلا جدی و سرسنگینم خودمم

ولی احتمالا بهش پیام میدم

بله سر سنگینهمنم اصلا خیلی کلا جدی و سرسنگینم خودممولی احتمالا بهش پیام میدم

آره اگ زیاد سرسنگین باشه احتمالا ردت کنه احتمال ۹۰ درصد حتی اگ کشته مردتم باشه ردت میکنه