2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون حوصله تون سررفته میخواین ازدواج کنید یعنی؟!

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

خیلی دیره عمو

ازدواج وقتی ازدواجه که درست باشه

یسریا زود ازدواج میکنند ولی به اشتباه

یسریا دیر ولی ازدواج درستی دارن

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

با خانمی که سنش بهتون بخوره مثلا۳۰ به بالا باشه خیلیم خوبه ازدواج کنین ولی برین با یه دختر ۲۰ ساله زیاد جالب نیس

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

آفرین

امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید و خوشبخت بشید

اگه آدم موفقی هستی من قصدازدواج دارم✋

بیا زن برات پیداشد😅

میخام یک راز رو باهاتون درمیون بزارم تازگی کتاب راز روخوندم وخیلی ذوق زده شدم فکر میکنم هرکسی حداقل یبارباید اینوبخونه

نه درخواست ندههرچی میخای بگی همینجا بگو

شاید آقا دوماد میخوان خصوصی شرایط شونو بگن 😂