2777
2789
عنوان

کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهوش بودن طرف برات مهمه یا خوش اخلاقی

هردو خیلییی مهمن

من خیلی رویایی فکر میکنم کلا

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

اوکی باهوش جذابه داریم میگم اولی انتخوابه که برای شطرنج بازیش من مشکل دارم اما بگیر باشه حل چشاشه دی ...

مقصودم از شطرنج این بود که بخوام بگم باهوشه

ولی واقعا چجورین مگه شطرنج بازا😂؟

بگو اشکال نداره

مقصودم از شطرنج این بود که بخوام بگم باهوشهولی واقعا چجورین مگه شطرنج بازا😂؟بگو اشکال نداره

واییییییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وایییییییییییییی فکر کردم رابطه جنسی رو میگی منحرفی تا کجا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

هردو خیلییی مهمن من خیلی رویایی فکر میکنم کلا

خب یه پسر قدبلند،خوشتیپ پزشک پولدار خوشاخلاق و باهوش که مثلا خدایی نکرده حالت بد میشه

یعد میری بیمارستان

دکتر تورو از مگر حتمی نجات میده

بعد بیدار میشی میبینه بالا سرته

با چشمای اشک بار

میگه خدا رو شکر بالاخره به هوش اومد

و اونجا عاشق میشی

خوبه😂😂؟

یعنی مثلا کسایی که شطرنج بازنرابطه جنسی زیاد داشتن؟😂😂

نه نه نه نه 😂🤦🏻♀️

ببین بعضی جاها به جای اینکه رگ بگن طرف رابطه جنسی برقرار میکنه و اون کاره هست میگن شطرنج بازه م اینطوری برداشت کردم🤣

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

خب یه پسر قدبلند،خوشتیپ پزشک پولدار خوشاخلاق و باهوش که مثلا خدایی نکرده حالت بد میشه یعد میری بیمار ...

بد نیست😂

خودم اینجوری دوست دارم که تو یه جنگل که خلوته فقط خودم اونجام دارم کنار دریاچه که روش قو عه راه میرم که یهو پام پیچ میخوره دارم میوفتم تو دریاچه یهوووو یه پسر چشم ابرو مشکی قدبلند با صورت استخونی و زاویه دار به سرعت نور میاد دستمو میگیره و برمیگردونه لب دریاچه،بعد وقتی من و داره میکشه لبه دریاچه یکم میخورم به سینش اما سریع و با احترام ازم فاصله میگیره و اونجوری که من دریاچه و درختای پشتم و نگاه میکنه میگه چه منظره قشنگی

بعدم من ازش تشکر میکنم و اون دستش و میذاره رو سینش و خودش و معرفی میکنه،منم میگم خوشبختم و با دستام دامن لباسم و میگیرم و خودمو معرفی میکنم و بعدش باهم کلی حرف میزنیم و دوست میشیم و میریم زیر درخت بید که داستانی که داره مینویسه رو بهم نشون بده و چندبار بعدشم اتفاقی توی جنگل هم و میبینیم و بعد چندتا ملاقات بهم ابراز علاقه میکنیم و خیلی شیک و مجلسی کنار اون جنگل خونه میسازیم که مثل قصره و حیاط خیلییی بزرگ داره که درواقع همون جنگله اما دورش دیوار کشیدیم و به خوشی زندگیمون رو میکنیم ✨💓😂🌷

من یه همچین چیزی و دوست دارم فانتزیمه کلا💕😃

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

بد نیست😂 خودم اینجوری دوست دارم که تو یه جنگل که خلوته فقط خودم اونجام دارم کنار دریاچه که روش قو ع ...

سبحان الله😂😂

خواهر تو قشنگ میتونستی نویسنده داستان و رمانای عاشقانه بشی

سبحان الله😂😂خواهر تو قشنگ میتونستی نویسنده داستان و رمانای عاشقانه بشی

😂😂آره فکر کنم

ولی فکر کن یه همچین جایی با این پسره که تایپمه هم و ببینیم و زندگیمون اینجوری بشه 😀 البته فععک نکنم اما مثل رویام میشه