2777
2789
عنوان

قضیه رسم دستمال من و جاری و خواعرشوعر

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما ترک هستیم و اصلا از این رسم ورسوم نداریم و نمیدونم چرا این دومین تاپیک هست که میزنید و این رسم و به ترکها نسبت میدید و این رسمی بوده که اکثر ایرانی ها تا ده ها قبل داشتند .

ترک قشقایی 

ن خون داشتم

ن گواهی گرفتم

ن بحثی پیش آمد

#انتخاب مرد بجای نر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

من یادمه ی سال عروسی فامیل زن داداشم که ترک اردبیل بود از شهرستان گرمی و ی روستای خیلی دوری بود به اسم سلاله رفتیم با زنداشم و اینا وای چ رسم بدی دیدم اون شب آخره شب عروسی که تموم شد همه تو حیاط و کوچه و خیابون و حتی نزدیکان پشت دره اتاق عروس و داماد منتظر بودن عروس از هجله بیاد بیرون اگه دختر بود کر میکشیدن و شیرینی پخش میکردن و گوسفند میکشتن و دوباره رقص و آهنگ و اینا بود وای وقتی تموم شد رفتیم تو اتاق عروس یعنی همه خانومای نزدیک رفتن عروس بدبخت ترسیده بود زرد و زار افتاده بود بزور از جاش بلند شد حتی صدای جیغش هم بیرون اومده بود اولین بار بود این رسم و دیده بودم هنگ بودم اون شب بدش ترکی هم صحبت میکردن متوجه نمیشدم اصلا

چه چندش

چی چندش مادر عروس دستمال میندازه پسش عروس می مونه قبلن یکی و دنفر می اومدن میدید الان که نمی بینند من که ۸ سال پیش عروسی کردم کسی نیومد ببینه فقط زن دای شوهرم تیکه پروند کاش من میدیم ه منم جوابش ندادم

چی چندش مادر عروس دستمال میندازه پسش عروس می مونه قبلن یکی و دنفر می اومدن میدید الان که نمی بینند ...

خیلی چندشه چرا باید کسی خون تو رو ببینه به جز شوهرت؟! مگه از دوران قاجار اومدین. حالم بهم خورد خداروشکر انقدر ذهن بسته نیستیم. اینکار از نظر اسلام هم اشتباهه

من یادمه ی سال عروسی فامیل زن داداشم که ترک اردبیل بود از شهرستان گرمی و ی روستای خیلی دوری بود به ا ...

دلم سوخت برای اون خانوم، به نظرم یه همسر فوق بی غیرت داشته که به همچین روزی افتاده

دلم سوخت برای اون خانوم، به نظرم یه همسر فوق بی غیرت داشته که به همچین روزی افتاده

هر دوشون مال همونجا بودن داماد ساکن همونجا بود ولی خانومه شهرستان زندگی میکرد عروسیشون تو روستای داماد بوده خونه مادره شوهره