2777
2789
عنوان

واقعا چرا😐😐😔

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
بعد الان یکی بیاد درباره خیانت شوهرش حرف بزنه هیچی نمیشه

این مسائلی که پرطرفدار هستن و که کار ندارن

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
بله😔😐تاپسکم نه عنوانش نه موضوعش مشکلی داشت، نه کاربرا حرف یا بحثی کرده بودن

چیبگم سایت خیلی وقته بدرد نخور شده

...🌻🌻🌻نه گل باش که اسیر خاک شوی نه باران باش که برخاک بباری،خاک باش که گل ازتوبرویدو باران برایت ببارد🌻🌻🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مسائلی که پرطرفدار هستن و که کار ندارن

تاپیک من هم پرطرفدار شده بود خیلیا اومده بودن نظر شونو گفته بودن، بدون مشکل نه بحثی نه چیزی بعد با سرعت نور اومدن ترکوندنش

@نبدبمبدبم عزیزم درسته من نزدیک ۱۶ سالمه اما از شما که به قد نهاییت رسیدی و البته پسری، قدم بلندتره ...

اوکیه چون همچین ادم مهمی نیستی ولی خب بر خلاف پسرخالت من بخواطر بلوغ دیررسم سن استخوانم 13 یعنی حداقل سه سال دیگه وقت دارم و دوست ندارم اینو بگم ولی چون شخصیتت داخل پستت نشون دادی باید بهت این حقیقت تلخو بگم که دختر دیلاق رو دست باباش میمونه😁💔

من که مشکلم حل شده دیگه نیازی ندارم تو این فضای خاله زنکی بچرخمو اکانتم معلق میمونه ولی تو واسه ایندت یاد بگیر انقدر پیگیر نباشی که ساعت سه صبح جواب منو بدی امیدوارم اون مشکل خانوادگیت که باعث شده یه همچین شخصیتی داشته باشی حل بشه ♥️🙂

اوکیه چون همچین ادم مهمی نیستی ولی خب بر خلاف پسرخالت من بخواطر بلوغ دیررسم سن استخوانم 13 یعنی حداق ...

پس بزار این حقیقتو هم بگم که تو این سه سال زیاد قد نمیکشی، در حد چندسانت و قدت تو همون بازه ۱۶۰ میمونه🙂↔️

و اینکه والا قد من توی دخترا بلند هست اما دیلاق نیستم، شاید شما زیادی کوچولویی مارو بیلاق فرض میکنی😬

و یه حقیقتی هم بگم در مورد همین که گفتی دختر قد بالا دست باباش میمونه، پسرقدکوتاه مخصوصاً تو این دور زمونه هیچ دختری نگاش هم نمیندازه😂

یه نکته هم بگم باسواد بشی، «دیلاق» به دختر لاغر و کشیده میگن نه هر دختر قد بلند

اوکیه چون همچین ادم مهمی نیستی ولی خب بر خلاف پسرخالت من بخواطر بلوغ دیررسم سن استخوانم 13 یعنی حداق ...

شما که مشکلت حل شده و میگی دیگه تو این فضای خاله زنکی نمیچرخم، پس چرا تا الان حداقل ۵ تا تاپیک تو همین موضوع زدی، و حتی بعد آخرین تاپیکت باز وارد این سایت شدی که پیامم رو دیدی؟🫤😂