2777
2789
شبی 😍😍😍باور میکنی بعد ۳ روز تو سایت انلاین شدم بعد اون جریان ؟ 

کجایی تووووووو😤

بخاطر یک عدد انگل😤

خوب شد،برگشتی وگرنه کات میکردم با جی جی طرح دوستی میریختم😎😋😟

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قمبوليشووو😂😂😂😂😍😍😍

نازنین جون 🙌🙌ریپلایم کرده بودی اون تاپیک لاو برات ترکونده بودم 😂 اومدم دیدم ترکیده خوب شد پیدات کردم 😘چی نوشته بودی؟؟ 😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
1 ساعت پیش خوابید😁😁😁

آفرین به تو میگن زن نمونه بوس بهت😙

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
هارلی ی تاپیک بزن 😍

سلام عشقم بخاطر امتحانای لعنتیم تا پنجم درگیرم 😢..تاپیک جوگیرانه ۲ رو دیدی؟؟😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نازنین جون 🙌🙌ریپلایم کرده بودی اون تاپیک لاو برات ترکونده بودم 😂 اومدم دیدم ترکیده خوب شد پیدات ک ...

گفتي چادر سرت كن بشين يه گوشه دختر خوبي باااش

گفتم چادر سرمه ولي فكر كنم اشتباه سرم كردم شبيه ماايو شده😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کجایی تووووووو😤 بخاطر یک عدد انگل😤 خوب شد،برگشتی وگرنه کات میکردم با جی جی طرح دوستی میریختم� ...

نه فقط اون نه ی چیز دیگه هم هس اونور اب میگم بهتون😭😭😭😭

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چه جریانی بوده😕😕

سه روز پیش یه بی ادب اومد با کاربری دومش خصوصیم هر چی لایق خودش بودو بار من کرد 😏

سلام عشقم بخاطر امتحانای لعنتیم تا پنجم درگیرم 😢..تاپیک جوگیرانه ۲ رو دیدی؟؟😍

اره دیدمش 😍😍

دوروز میخوندم

بازی با کلمات دوست دارم😁😁😂😂😂

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆