دلبرجذاببب مدیر عضویت: 1405/02/16 تعداد پست: 759 عنوان پسرا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 42 پست چرا انقدرررر درخواست میدین؟؟؟؟بیکاریننننن؟؟؟؟بسه دیگه اه 1405/06/18 | 14:59 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 43327 بعضی از اوناییم که درخواست نمیدن مثل همین مردک، وسط تاپیک زنونه ولو میشن باباهمشون اینجایکیودارن منتهابعضیابه کم قانع هستن به همه درخواست نمیدن شمافکرمیکنی باشخصیتن 😁 مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
زری05 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1885 پای ثابت سوالاشونم چی تنته قد و وزنت چقده یعنی فقط همینو بلدن 🤣 😅😅👌 🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️🔥✨
دلبرجذاببب مدیر استارتر عضویت: 1405/02/16 تعداد پست: 759 پای ثابت سوالاشونم چی تنته قد و وزنت چقده یعنی فقط همینو بلدن 🤣 چقدررررر حق میگی
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6885 چقدررررر حق میگی خب دیگه عقلشون در همین حد کار میکنه 🤭 خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16035 باباهمشون اینجایکیودارن منتهابعضیابه کم قانع هستن به همه درخواست نمیدن شمافکرمیکنی باشخصیتن 😁 من عمرا فکر کنم مردی که بین زنا ولوعه باشخصیته 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دلبرجذاببب مدیر استارتر عضویت: 1405/02/16 تعداد پست: 759 من عمرا فکر کنم مردی که بین زنا ولوعه باشخصیته مرد نهه پسرررررر
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 43327 من عمرا فکر کنم مردی که بین زنا ولوعه باشخصیته حالاجدای درخواستاشون ولی ازلحاظ شخصیتی بعضیاخیلی آدم حسابی ان وباسواد مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16035 مرد نهه پسرررررر درستهنر 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 16035 حالاجدای درخواستاشون ولی ازلحاظ شخصیتی بعضیاخیلی آدم حسابی ان وباسواد آرهبه شرطی که تو تاپیک زنها نچرخنو تا زن می بینن نیششون باز نشهنمی دونم داریم یا نه 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
زری05 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1885 پروفایل خودتی؟ با اندکی تغییر بوسیله هوش مصنوعی 🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️🔥✨
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 43327 با اندکی تغییر بوسیله هوش مصنوعی بسی زیبا مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6885 حالاجدای درخواستاشون ولی ازلحاظ شخصیتی بعضیاخیلی آدم حسابی ان وباسواد اره اینم هست خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
زری05 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1885 بسی زیبا ممنون گلم نظر لطفتونه 🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️🔥✨