2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 40 پست
اون عادت کرده اخه من دارم عذاب میکشم

چه اذیتی مگه زن و شوهر نیستید خب نباید چیز پنهانی از هم داشته باشید

اگه چیزی تو گوشیت نیست عین خیالت نباشه بزار ببینه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن والا با اینکه رمز همدیگه رو داریم ولی نه چک میکنه ..نه چک میکنم

حتی اس یا زنگ میخوره اصن نگانمیکنم

حوصله داره خانمتون...بگو بخوام خلاف کنم ی گوشی دیگه میگیرم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

وسواس رفتاری داره و راه حلش اینه که شما یچیزای جذابی تو گوشیت داشته باشی ، بنشونیدشون باهم نگاه کنید ...

خوب گوشیم همش دست اونه

ازسرکارمیرسم خونه اولینکاری که میکنه گوشیموچک میکنه

همین کارا رو میکنی که چکت میکنه. اون میدونه شیطنت مبکنی ولی نمیتونه ثابت کنه واسه بقیه خانوما درخواست دوستی تو نی نی سایت میفرستی. اره اینجوریه... فهمیده تو رو

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
همین کارا رو میکنی که چکت میکنه. اون میدونه شیطنت مبکنی ولی نمیتونه ثابت کنه واسه بقیه خانوما درخوا ...

به شمام درخواست داد

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
به شمام درخواست داد؟

بله.ایشون همسرش حق داره چک کنه.حتی حق داره ازش جدا بشه.چون فهمیده چه موجودیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
همین کارا رو میکنی که چکت میکنه. اون میدونه شیطنت مبکنی ولی نمیتونه ثابت کنه واسه بقیه خانوما درخوا ...

درخواست دوستی ندادم

فقط گفتم نظرتونوبپرسم مگه من شمارومیشناسم مگه میدونم ازکجایین فقط درخواست دادم نظرتونوبدونم دنبال دوست نیستم وقتی همونمیشناسیم چه دوستی اونم اینجا

درخواست دوستی ندادمفقط گفتم نظرتونوبپرسم مگه من شمارومیشناسم مگه میدونم ازکجایین فقط درخواست دادم نظ ...

بانویم نوشتنت چیه پس

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃