2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@niniyar جلوی اینو بگیر همه رو به خودش تشبیه میکنه بچه😂🎀سوزش تا کجاواقعاً؟متوهم بدبخت!

عزیزم چتووونه ی تاپیک زدیم داریم تبادل نظر میکنیم الان متخصص زنان بری اولین کار ازمایش اچ پی وی مینویسه خیلی شایع شده یعنی اون دکتر راجبت فکر بدی کرده؟

عزیزم چتووونه ی تاپیک زدیم داریم تبادل نظر میکنیم الان متخصص زنان بری اولین کار ازمایش اچ پی وی مینو ...

یکی اینجا سوزش داشت عزیزم

قشنگم زگیل و اچ پی وی فقط از رابطه به وجود نمیاد

میتونی تزمایش بگیری ممکنه روی صندلی کثیفی نشسته باشی یا سرویس الوده ای رفته باشی اگه استخر رفتی از اونجاهم امگانش هست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من ندترم خواروشکر...یچی شد علکی گفتم زدم

خداروشکر عزیزم

مراحل درمانش سخته

من عاشق استخر بودم اما دیگه نمیرم خیلی وقته چون ترسناکه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکی از کاربرای اینجا شوهرش داشت خودشم میگفت ندارم اخه مگه میشه....

مقاله های علمی ای که در این موارد تحقیق کرده بودیم زمان درس ها. نشون میداد اچ پی وی و زگیل تناسلی واگیر دارن و ممکنه چند سال اول اصلاً به شکل ضایعه خودشونو نشون ندن و بعد چند سال بروز بدن