2777
2789
کیبوردم که لینکی تایپ میکنم خودش میحدسع

خاموشش کن خیلی رو مخه

😂😂😂😂آخه فکر کردم من اشتباه نوشتم رفتم نگاه کردم😐😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
قیمتش چنده

مدل زیاد داره ما یه مدلشو میخواستیم بگیریم ۱۷۰۰ بود الان شده ۲۷۰۰

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاموشش کن خیلی رو مخه 😂😂😂😂آخه فکر کردم من اشتباه نوشتم رفتم نگاه کردم😐😂😂😂

اا شرمندع شدم... تازع صدای رو مخیشو خاموش کردم بابا

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
حالا یه دوربین برای عکسهای خانوادگی میخواین یا یه دوربین با کیفیت که بشه لنز جداگانه گذاشت. اونجوری ...

اونا ک برا فکسا خانوادگین کیفیتشون خوبه؟؟ میخواستم حرفه ای بگیرم ولی خیلی گرون شده قیمت پایینشم لنزشو سال بعد باید عوض کنم فایده نداره

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
به نظرم یه بار که هزار بار نمیشه بیشتر هزینه کن اما یه چیز خوب بگیر

دیجیتال خوب نیست؟ کیفیتشون چطوره؟

یه تومن برا دوربین خیلی کمه گلم.من کنون D760دارم عالیه اما حدودای 5 تومن هست

اون ۵ تومنیت الان شده ۷ تومن 😃😃

اخه فقط میخوام عکس و فیلم  با کیفیت خوب بگیرم  حتما نمیخوام حرفه ای باشه

ما nikon داریم و مال تقریبا 10_12 سال پیش خریدیم.  عااااالیه.  ولی البته conon خیلی بهتره& ...

دیجیتاله ؟ یا حرفه ای

اما در کل کنون خیلی مارک خوبیه و کار کردن باهاش از نیکون راحت تره البته نیکون هم خیلی خوبه این دو ما ...

اره شنیدم دوتاش خوبه ولی نمیدونم دیجیتال دارن یا نه تا حالا فقط حرفه ایاشو دیدم ک قیمتشون بالاس .... ولی دیجیتال سونی و سامسونگ و مارکای دیگه دیدم ۸۰۰ یا ۹۰۰ تومنن موندم کدومو بگیرم

یه تومن برا دوربین خیلی کمه گلم.من کنون D760دارم عالیه اما حدودای 5 تومن هست

بعد من زیاد اهل عکس گرفتن و اینا نیستم اینم برا یه مسافرت میخوام ... 

کیفیتش خوبه؟ الان ب نظرت هست دیجیتال conon

اره عزیزم عالیه..  با اینکه دیجیتال مال 10 سال پیشه ولی واقعا خوبه.  مال ما نیکون هس.  اره دوربین دیجیتال همه مارکی هس ولی نه با این بودجه شما.  اونم Canon! 

اره عزیزم عالیه..  با اینکه دیجیتال مال 10 سال پیشه ولی واقعا خوبه.  مال ما نیکون هس. &nbs ...

نیکون و کانن دوتاش تو یه رنج قیمته 😃

حالا باید بگردم ببینم هست 😭😭سامسونگ ک بود ولی نمیخوام پر رو ام 🤣🤣

اونا ک برا فکسا خانوادگین کیفیتشون خوبه؟؟ میخواستم حرفه ای بگیرم ولی خیلی گرون شده قیمت پایینشم لنزش ...

خب همه که دیجیتال هستند ولی اونهایی که لنز جداگانه میخوره میتونی باهاش حرفه ای عکس بگیری. خانوادگی هم عکسشون خوب هست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب همه که دیجیتال هستند ولی اونهایی که لنز جداگانه میخوره میتونی باهاش حرفه ای عکس بگیری. خانوادگی ه ...

اره اونا قیمتشون بالاتره ب خاطر همین من گفتم یه دیجیتال ک لنزش ثابت باشه و کیفیتشم خوب باشه بگیریم چون دیجیتال ۳۰۰ تومنیم هست 😃