😂😂😂😂آخه فکر کردم من اشتباه نوشتم رفتم نگاه کردم😐😂😂😂
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
خاموشش کن خیلی رو مخه 😂😂😂😂آخه فکر کردم من اشتباه نوشتم رفتم نگاه کردم😐😂😂😂
اا شرمندع شدم... تازع صدای رو مخیشو خاموش کردم بابا
-واسه کل امضاهام استدلال دارم:) All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:) -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!+تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)
اما در کل کنون خیلی مارک خوبیه و کار کردن باهاش از نیکون راحت تره البته نیکون هم خیلی خوبه این دو ما ...
اره شنیدم دوتاش خوبه ولی نمیدونم دیجیتال دارن یا نه تا حالا فقط حرفه ایاشو دیدم ک قیمتشون بالاس .... ولی دیجیتال سونی و سامسونگ و مارکای دیگه دیدم ۸۰۰ یا ۹۰۰ تومنن موندم کدومو بگیرم
قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اره عزیزم عالیه.. با اینکه دیجیتال مال 10 سال پیشه ولی واقعا خوبه. مال ما نیکون هس. اره دوربین دیجیتال همه مارکی هس ولی نه با این بودجه شما. اونم Canon!