2777
2789
عنوان

طلاق یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 106 پست
 ازین میترسم  تو این سنم جدا شم😢😢😢😢😢

منم میترسم سنی ندارم که.خداروشکرکن بچه نداریم.تازه دلم ازاینم میسوزه فقط 3ماه زندگی کردم جهیزیمم به چشمم نیومد.هیچی نزاشت به چشمم بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باورت میشه    ارزو میکنم منم مشکل ترو داشتم؟

وسواس؟؟؟؟واااا.این افتضاحه.شوهرمن کنترل وگوشی رومیشست شباام اتاقومیگشت کسی نباشه.خودمم باحجابم ولی اینقدربهم گیرمیدادکه چل شده بودم

زندگی تو ی شهر کوچیک با این حرفای مردم😢

بزارهرچی میخوان بگن.من دیگه کناراومدم اوناکه جای مانیستن.اتفاقا یکی ازهمشهریامون شوهرش صرع داشت طلاق گرفت.اونم داشت چل میشد.حالا عزیزم به توکاری ندارم تصمیم باتو.زندگیته خودت بهترمیدونی

بزارهرچی میخوان بگن.من دیگه کناراومدم اوناکه جای مانیستن.اتفاقا یکی ازهمشهریامون شوهرش صرع داشت طلاق ...

انشالله خدا خوشبختت کنه هرچی به صلاحته پیش بیاد

من کلا نسبت ب مربیای قران بدبین شدم شمام هی دامن بزن بهش

عزیزم چه ربطی داره 

حالا اگه یکی دوتا اصلا 10 تا مربی قرآن یه مشکلی دارن همه همینجورن

چرا همه چیو به هم ربط میدین

ن روز اول اصلا مذهبی نبود  . من   بخاطر خودم و شوهرم قبول کردم که   رعایت کنم & ...

مشکل همسر شما اصلا ربطی به مذهبی بودنش نداره بلکه اتفاقا اگه ایشون واقعا مقید بودن و واقعا اهل ایمان این کارهایی که شما میگین رو هیچ وقت انجام نمی دادن چون همه این چیزایی که گفتین دقیقا در تضاد با اعتقاداته 

ان شالله مشکلتون حل بشه