تنوع تو رشته ی حقوق چیه؟؟ صرفا اکتفا فقط به مدرک لیسانس حقوق کجاها میشه استخدام شد؟؟ ازمون وکلا و سردفتری و مشاوران وقضاتو کاری ندارم. چون اینا هم مث پزشکی تخصص دارن. و لیسانس حقوق خالی به هیچ دردی نمیخوره نهایت منشی شرکت یا کارشناس حقوق میشی یا با همون مدرکت بری پروانه موسسه حقوقی بگیری .
مگه اینکه بری دنبال آزمون هاش .
پزشکی هم همینه. پزشک عمومی نهایت تو درمانگاه و بیمارستانی با حقوق حداقل. همینام بایدآزمون تخصص بدن
که بهیچ عنوان حقوق حتی وکالت پایه یکش. قضاوتش. سر دفتریش به پای پزشک متخصص نمیرسه. سر امتحانات همه کتاب قانون بدست بودیم
قاضی و. وکیل هم یکسره انواع کتاب قوانین جلوشونه و طبق همون کتاب جلوشون استناد به ماده میکنن
ولی ایا پزشک متخصص کتابی داره دستش بگیره بره سر عمل؟؟
حقوقو با ثبت نام پیام نور هم میشه مدرکشو گرفت. بعد لیسانس با خوندن جزوه ها و.نمونه سوالات ازمون های فلان سال تا فلان سال و جزوه های فلان نفر و با خوندن نهایت شش ماه میشه قبول شد تو کانون
ولی تخصص پزشکی با چهارتا جزوه و تست میشه؟
پیام نور یعنی ضعیف ترین یا سرخوش ترین افراد توش درس میخونن حالا یا با رتبه های چندین رقمی اون اخر اخرا. یا ثبت نامی.
همه میشینن تو کلاساش ولی پزشکی پیام نور و ثبت نام داره؟ این تنبلهای مدرسه میتونن رنگ پزشکیو ببینن؟؟ ولی به لطف پیام نور رنگ حقوقو میتونن.
من خودم حقوق خوندم تا ارشد رفتم
دوست صمیمی مدرسه ایم ضعیف ترین دانش اموز انسانی بوذ که سر امتحانات ترم معلما میگفتن برین کنارش بشینین جوابا رو بگین بنویسه. بعد دیپلم قبول شد جغرافی پیام نور شهر خودمون یه شهر کوچیک تو استان گیلان. من قبول شدم حقوق مشهد
این خانم جغرافیو که تموم کرد با ضرب و زور. از تنهایی و. حوصله سر رفتن رفت تو شهر خودمون پیام نور حقوق ثبت نام کرد بعد لیسانس رفت کلاس های ازمون وکلا و کلی خرج کلاس کرد و ازمون وکالت قبول شد تو منطقه ی خودمون.
یعنی وقتی شنیدیم اون تونسته قبول شه. فهمیدیم کار شاقی نیست پس، خودمون تبدیل به غولش کردیم این آزمونو. یکسال بشینی بخونی و. تستاشو بزنی قبولی.
من شرکت نکردم. میدونم بخونم هفت هشت ماه قبولم بعد اینهمه سال
رفیقم بعد اینهمه مدت از فارغ التحصیلیمون یعنی پانزده سال قبل. پارسال ازمون سردفتری قبول شد خودشم باورش نشد. دوره های نمیدونم کدوم استادو خریده بود یادم نیست اسمشو که بهم گفت بیا اینارو ببر بخون سال آینده شرکت کن سردفتری.
اینهمه گفتم که بگم حقوق قابل قیاس نیست با پزشکی حتی اون عمومیش