2777
2789
عنوان

باورتون میشه من با اینکه بهداشت عموی میخونم فقط هشت تا خواستگار داشتم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 110038 بازدید | 1238 پست

تعداد خواستکار اصلا ربطی به رشته نداره گلی

محض اطلاع جیگر

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این تاپیک چقدر به طرز عجیبی مورد بازدید و نقد و نظر منفی قرار گرفته. ،دور از جون اسی ، من یک کاربری رو میشناسم ،تاپیکاش همش راجب حماقت ها و کثافتکاریاش هست و افتخار میکنه،از نجاستایی که خورده تا آدمایی که بدبخت کرده رو اعتراف میکنه ، همه هم تاییدش میکنن ،حتی یک نظر منفی نداره! بشدت هم استارترش دهن پاره و فحاشه .(البته دهنی توش چند تا رفته بایدم پاره و دریده باشه) کوچکترین نظر منفی رو تا چند ماه راجبش تاپیک میزنه و توهین میکنه ،گاهی فکر میکنم تمام اونایی که تاییدش میکنن شاید خودشن با اکانتای مختلف ،خودش قربون خودش میره ،icon حالا این تاپیک اینقدر با نقد مواجه شده برام عجیبه

فقط همین پیام نور رو شنیدید برای قبولی در وکالت اول باید لیسانس رو بگیری، دوم مطالعه داشته باشید سو ...

تنوع تو رشته ی حقوق چیه؟؟ صرفا اکتفا فقط به مدرک لیسانس حقوق کجاها میشه استخدام شد؟؟ ازمون وکلا و سردفتری و مشاوران وقضاتو کاری ندارم. چون اینا هم مث پزشکی تخصص دارن. و لیسانس حقوق خالی به هیچ دردی نمیخوره نهایت منشی شرکت یا کارشناس حقوق میشی یا با همون مدرکت بری پروانه موسسه حقوقی بگیری .

مگه اینکه بری دنبال آزمون هاش .

پزشکی هم همینه. پزشک عمومی نهایت تو درمانگاه و بیمارستانی با حقوق حداقل. همینام بایدآزمون تخصص بدن

که بهیچ عنوان حقوق حتی وکالت پایه یکش. قضاوتش. سر دفتریش به پای پزشک متخصص نمیرسه. سر امتحانات همه کتاب قانون بدست بودیم

قاضی و. وکیل هم یکسره انواع کتاب قوانین جلوشونه و طبق همون کتاب جلوشون استناد به ماده میکنن

ولی ایا پزشک متخصص کتابی داره دستش بگیره بره سر عمل؟؟

حقوقو با ثبت نام پیام نور هم میشه مدرکشو گرفت. بعد لیسانس با خوندن جزوه ها و.نمونه سوالات ازمون های فلان سال تا فلان سال و جزوه های فلان نفر و با خوندن نهایت شش ماه میشه قبول شد تو کانون

ولی تخصص پزشکی با چهارتا جزوه و تست میشه؟

پیام نور یعنی ضعیف ترین یا سرخوش ترین افراد توش درس میخونن حالا یا با رتبه های چندین رقمی اون اخر اخرا. یا ثبت نامی.

همه میشینن تو کلاساش ولی پزشکی پیام نور و ثبت نام داره؟ این تنبلهای مدرسه میتونن رنگ پزشکیو ببینن؟؟ ولی به لطف پیام نور رنگ حقوقو میتونن.

من خودم حقوق خوندم تا ارشد رفتم

دوست صمیمی مدرسه ایم ضعیف ترین دانش اموز انسانی بوذ که سر امتحانات ترم معلما میگفتن برین کنارش بشینین جوابا رو بگین بنویسه. بعد دیپلم قبول شد جغرافی پیام نور شهر خودمون یه شهر کوچیک تو استان گیلان. من قبول شدم حقوق مشهد

این خانم جغرافیو که تموم کرد با ضرب و زور. از تنهایی و. حوصله سر رفتن رفت تو شهر خودمون پیام نور حقوق ثبت نام کرد بعد لیسانس رفت کلاس های ازمون وکلا و کلی خرج کلاس کرد و ازمون وکالت قبول شد تو منطقه ی خودمون.

یعنی وقتی شنیدیم اون تونسته قبول شه. فهمیدیم کار شاقی نیست پس، خودمون تبدیل به غولش کردیم این آزمونو. یکسال بشینی بخونی و. تستاشو بزنی قبولی.

من شرکت نکردم. میدونم بخونم هفت هشت ماه قبولم بعد اینهمه سال

رفیقم بعد اینهمه مدت از فارغ التحصیلیمون یعنی پانزده سال قبل. پارسال ازمون سردفتری قبول شد خودشم باورش نشد. دوره های نمیدونم کدوم استادو خریده بود یادم نیست اسمشو که بهم گفت بیا اینارو ببر بخون سال آینده شرکت کن سردفتری.

اینهمه گفتم که بگم حقوق قابل قیاس نیست با پزشکی حتی اون عمومیش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

وای خدا اینا چیه خلق کردی

هرچی عقده دارن میان تو نی نی سایت خالی میکنن

بهداشت عمومی نکشیمون جومونگ🤣🤣

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید من صرفا برای اسی نظر میدم لطفا خانومای سلیطه ای که مخالف نظر من هستن ریپ نزنن بپرن بهم باتشکر😉

فکر کنم تو فامیل رشته ی شاخشون تو بودی فکر میکنی بهداشت خیلی خفنه🫤

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

#نه به مهاجرت

#فرارمغزها

#تو حیفی

#خدایا خودت حفظش کن

#شاخ

#حیف

#بهت حسادت کردم

🤣

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

خداییش چرا میزنید توی سر رشته!!! این کاربر مشکل داره چه ربطی به رشته اش داره.

هر رشته ای برای خودش احترام داره، همینه دیگه جهان سومیم، فقط چشم باز کردید برای پزشکی و دندون، اونم نه برای نجات جون ادما برای توهم پولش!!!

بعد همتون دهنتون را باز میکنید میگید چرا وضع اینه، از ماست که بر ماست

به خاطر کاربرای بی عقلی مثل شما، اینقدر خودکشی توی کنکوریا زیاد شده