2777
2789
عنوان

تعویص طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست

طلایی که داری ۳۱۷۰ سوت هست که حدودی میشه ۷۳ اینا

ولی طلایی که میخوای برداری ۳ گرمه و حدودی میشه ۸۸ تا ۹۱ اینا بستگی به اجرتش داره

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اها متوجه شدم سودش میشه واسع طلا فروش دیگ🙄

سود و مالیات و اجرت رو طلای نو هست

البته من حدودی حساب کردم شاید کسی تو طلافروشی کار کنه بهتر قیمت بده ولی بازم باید یه چیزی روش بذاری تازه اگر سرویسه ۳ گرم کامل باشه و سوت و خرده نداشته باشه که قیمتش بیشتر میشه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤