2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عریزم باید شغلی داشته باشید تو جامعه باشید تا دیده بشید

تو تئاتر کار میکردم قبلا فعال بودن

کار قبلا خیلی جاها مشغول ب کار بودم

تو خیریه

آرایشی بهداشتی

کارخونه جوجه کشی

باغ مرکبات

تو تئاتر کار میکردم قبلا فعال بودن کار قبلا خیلی جاها مشغول ب کار بودمتو خیریهآرایشی بهداشتیکارخونه ...

چرا الان کار نمی کنی حداقل مستقل بشی دستت تو جیب خودت باشه زیاد به ازدواج فکر نکن تو ازدواج هیچ چیز نیست جز حمالی برای شوهر

چرا الان کار نمی کنی حداقل مستقل بشی دستت تو جیب خودت باشه زیاد به ازدواج فکر نکن تو ازدواج هیچ چیز ...

از خانواده تحت فشارم😔وگرنه خودشون میدونن من خواستگار ندارم چیکار کنم بهم میگن از خونه برو ما دوستت نداریم💔دلم شکسته

از خانواده تحت فشارم😔وگرنه خودشون میدونن من خواستگار ندارم چیکار کنم بهم میگن از خونه برو ما دوستت ...

چه خانواده بی فرهنگی متاسفم براشون عزیزمتو زرنگ باش به حرفشون اصلا اهمیت نده اگر با یک آدم بد ازدواج کنی خدا نکرده از چاله تو چاه میفتی همین خانوادت میاند به دردت برسند

چه خانواده بی فرهنگی متاسفم براشون عزیزمتو زرنگ باش به حرفشون اصلا اهمیت نده اگر با یک آدم بد ازدوا ...

دیگه مشت مشت قرص میخورم

فقط روزی ۳ تا پراپرانول ۲۰ میخورم یعنی ی روز ۶۰ تا

مریضم کردن داغونم کردم افسرده ام کردن اعتماد بنفسمو صفر کردن من ک نمیبخشمشون خدا هم نبخشه

چه خانواده بی فرهنگی متاسفم براشون عزیزمتو زرنگ باش به حرفشون اصلا اهمیت نده اگر با یک آدم بد ازدوا ...

غلط کردند اونجا خونه تو هم است هیچ کسی وهیچ قانونی تو را نمیتونه بندازه بیرون فقط دنبال کار باش درآمد داشته باشی

دیگه مشت مشت قرص میخورمفقط روزی ۳ تا پراپرانول ۲۰ میخورم یعنی ی روز ۶۰ تامریضم کردن داغونم کردم افسر ...

شما ساده ای به حرفشون اهمیت میدی یک اتاق داشته باش برو اتاق ات در قفل کن

من تو جامعه فعالم تو تئاتر کار کردم بازیگری چند تا فیلم بازی کردم

اگه بازیگر هستید پس قطعا سیمای زیبایی دارید...

توی همون محیط کسی بهتون پیشنهاد نداد؟!

خودتون سخت گیر نیستید؟

ببنید شرایط جامعه جوری هست که ازدواج کمی ناممکن شده... از خودتون نقص نگیرید...

دیگه مشت مشت قرص میخورمفقط روزی ۳ تا پراپرانول ۲۰ میخورم یعنی ی روز ۶۰ تامریضم کردن داغونم کردم افسر ...

من هر وقت با شوهرم دعوا میشه میام اتاقم درو قفل می کنم اینقدر خرف بزنه جونش در شه

عزیزم منم دوران مجردی به یک آشغال درخواست آشنایی دادم اون هم منو نخواست ولی این نخواستن منو قوی کرد مصمم شدم کار پیدا کردم شاغل شدم واونو برای همیشه فراموش کردم

اگه بازیگر هستید پس قطعا سیمای زیبایی دارید... توی همون محیط کسی بهتون پیشنهاد نداد؟! خودتون سخت گیر ...

من همون تو تئاتر عاشق شدم ابراز کردم گفت نه😔💔

لعنت ب تئاتر و بازیگری