من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یمدته دارم در به در دنبال کارای دانشگاهم میگردم ک درست بشه هردفعه میبینم میگه الهی که به هیچ جا نرسی ...
من از وقتی که مادر که چه عرض کنم زنیکه همسرمو به دنیا آورده رو دیدم خیلی دیدگاهم به این قضیه تغییر کرده
این زن بعد امضای عقد برای پسرش آرزوی پشیمونی میکرد تا همین الان ولی خودش همیشه از کرده و نکرده اش پشیمونه
اینا مریضن ولشون کن به حال خودشون
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
انشالله به آرامش برسی که تو این دنیا دارایی با ارزش تر از آرامش نداریم
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
نه بابا آب دهن چیه😂🫤مثلا عصبانی میشه میگه تف تو روت تف خدا تو روت همچین چیزایی آخه یکی نیست بگه اس ...
بزن به شوخی بهش بگو مگه خدا تف داره ؟ منظورت بارونه ؟ اون تف که رحمته الهی حساب میشه
نقطه ضعف که میدی طرف مقابلت بدتر میکنه
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
نه بابا آب دهن چیه😂🫤مثلا عصبانی میشه میگه تف تو روت تف خدا تو روت همچین چیزایی آخه یکی نیست بگه اس ...
وقتی عصبی میشه بغلش کن
ماچش کن
قلقلکش بده
اول عصبی میشه . ولی بعد میزنه زیر گریه
کم کم گاردش شکسته میشه
مادرت بغض و خشم پنهان داره
مشاوره هم نمیاد . درسته ؟
وقتی عصبی میشه بغلش کنماچش کنقلقلکش بدهاول عصبی میشه . ولی بعد میزنه زیر گریهکم کم گاردش شکسته میشهم ...
چرا میاد خودم میرم تراپی شاید از جلسات بعد مامانمو با خودم ببرم یه بار پارسال با خودم بردم به روانشناس میگفت من با دخترم خیلی خوبم خیلی باهاش خوب رفتار میکنم😂😐به خاطر همین با خودم نمیبرمش
چرا میاد خودم میرم تراپی شاید از جلسات بعد مامانمو با خودم ببرم یه بار پارسال با خودم بردم به روانشن ...
حتما ببرش
اما به مشاور بگو مادرم گارد دارن یا آبروداری میکنن
خدا رو هزار بار شکر که برای تراپی گارد نداره . خیلی جلویی 😍